Vesić zahvalio MUP-u na brzoj intervenciji i hapšenju osumnjičenog za izazivanje nesreće u Beogradu

Dejan Marković, vozač BMW, osumnjičen za izazivanje jučerašnje saobraćajne nesreće u ulici Strahinjića Bana u Beogradu

  • 7

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, pozdravio je brzu reakciju MUP-a, zbog hapšenja osobe osumnjičene za izazivanje saobraćajne nesreće u centru Beograda i najavio krivični postupak protiv uhapšenog.

Dejan Marković, vozač BMW, osumnjičen za izazivanje jučerašnje saobraćajne nesreće u ulici Strahinjića Bana u Beogradu uhapšen je na graničnom prelazu Kladovo prema Rumuniji. On je posle izazivanja nesreće pokušao da pobegne u Rumuniju, ali su ga pripadnici MUP-a u tome sprečili.

- Hvala MUP-u Srbije na brzoj reakciji i hapšenju huligana iz Strahinjića Bana koji je juče povredio tri osobe od kojih je jedno dete. Sada kada se zna ime tog huligana Gradsko pravobranilaštvo Grada Beograda pokrenuće postupak da naš grad bude obeštećen za uništavanje javne infrastrukture. U ovom i u svakom drugom slučaju. Sada se vidi koliko je Grad u pravu kada insistira na pešačkim zonama, zonama mirujućeg saobraćaja i biciklističkim stazama. Ali to ne možete da objasnite onima koji su politički ostrašćeni - napisao je Vesić na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu.

Podsetimo, do nesreće je došlo juče kada je vozilo udarilo u dva parkirana automobila, a od siline udarca jedan od automobila je uleteo u baštu kafića. Tom prilikom povređene su tri osobe, od kojih je jedno trogodišnje dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    28. jun 2019 | 08:59

    Juče je bio NN a onda ga neko prepoznao na prelazu Kladovo???

  • Milan

    28. jun 2019 | 09:02

    Da mi je znati ko je i čija je ta gospođa koja je prošla na znak STOP pa se tolika frka digla da se okrivi neko drugi...

  • Volga

    28. jun 2019 | 10:47

    Za malo novi slučaj kantrimen!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA