≫ 

"Ako neko ima džip ne znači da je zaštićen": Velika akcija uklanjanja nepropisno parkiranih na Ušću

Ovom i brojnim sličnim akcijama dokazujemo već nekoliko godina zaredom da u Beogradu nema zaštićenih - izjavio je direktor "Parking servisa“ Andrija Čupković

  • 15

JKP "Parking servis" sprovelo je rano jutros još jednu veliku akciju uklanjanja oko 100 nepropisno parkiranih vozila sa šetališta i zelenih površina na beogradskom Ušću, u koordinaciji sa Komunalnom inspekcijom, Saobraćajnom i Komunalnom policijom, kao i Interventnom jedinicom beogradske policije.

U vanrednoj akciji su, između ostalih, dizalicama „pauk“ preneti i luksuzni automobili i džipovi, što pokazuje da niko nije privilegovan i da se propisi moraju poštovati.

Uklanjanje nepropisno parkiranih vozila Foto: Skupstina Grada

Direktor "Parking servisa“ Andrija Čupković je u izjavi za agenciju Tanjug apelovao na vozače da poštuju propise.

- Ovom i brojnim sličnim akcijama dokazujemo već nekoliko godina zaredom da u Beogradu nema zaštićenih i da smo mi stranka koja uvodi red. Na osnovu naloga MUP-a i inspekcije, uklanjaju se svi koji krše zakon, a zahvaljujući oštrijoj kaznenoj politici, rešeni smo da istrajemo u nameri da taj red i sačuvamo - rekao je Čupković.

On je naglasio da više neće biti bahatog parkiranja, ni nepoštovanja pravila.

- Nije naš cilj samo da napravimo parkove poput ovog na Ušću, već i da sačuvamo sve to što smo napravili. Nećemo dozvoliti da bahati pojedinci džipovima tokom noći uništavaju parkove u kojima se igraju naša deca tokom dana - dodao je on.

Uklanjanje nepropisno parkiranih vozila To što neko ima džip i parkira na Ušću ne znači da je zaštićen, rekao je Andrija Čupković-Foto: Skupstina Grada

Kako je istakao Čupković, to što neko ima džip i parkira na Ušću ne znači da je zaštićen.

- Uz veliku podršku Uprave grada Beograda s kojom zajedno sprovodimo politiku da za sve važe ista pravila, možete biti uvereni da će se u Beogradu znati red dok smo mi nadležni za rešavanje ovih problema - rekao je Čupković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok33

    30. jun 2019 | 13:48

    Samo slikanje za novine

  • E...

    30. jun 2019 | 13:39

    Vidim da višegodišnje akcije baš imaju efekta... Ti isti će sledećeg vikenda ponovo tu parkirati...

  • NM

    30. jun 2019 | 13:35

    Takvi blicaju trube koce naglo ispred drugog vozila koje je zasmetalo njihovoj nasilnickoj voznji.Umisljene bahate siledzije kojima policija mora stati na put bez mulosti jer su pravo veliko zlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA