Nagrađeni hrabri policajci koji su rešili talačku krizu u Patrijaršiji (FOTO)

Njihov čin herojstva, čin požrtvovanosti i visoke obučenosti pokazuje svima koliko dobrih, sposobnih i vrednih policajaca imamo

  • 2
Hrabri policajci, Stari grad Foto: MUP

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović nagradio je danas novčano policijske službenike Policijske stanice Stari grad Zorana Vulovića i Stefana Miljkovića, koji su u sredu brzom reakcijom savladali naoružanog muškarca u Patrijaršijskom domu i uspešno rešili talačku situaciju.

Ministar je pohvalio dvojicu policijskih službenika, koji su uspešno rešili ovu situaciju, bez izgubljenih ljudskih života i istakao da tom prilikom niko nije povređen.

Hrabri policajci, Stari grad Stefanović je nagradio policajce Foto: MUP

- Taj njihov čin herojstva, čin požrtvovanosti i visoke obučenosti pokazuje svima koliko dobrih, sposobnih i vrednih policajaca imamo koji svakodnevno, radeći svoj posao, rizikuju svoje živote da bi svi u Srbiji bili bezbedni - istakao je Stefanović.

On je takođe izrazio zahvalnost svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji svakodnevno štite bezbednost svih građana Republike Srbije.

Hrabri policajci, Stari grad Hrabri policajci Zoran i Stefan Foto: MUP

- Hvala još jednom ovim sjajnim momcima koji su nam pokazali da možemo da budemo ponosni na našu policiju. Na ljude koji svakodnevno radeći svoj posao štite našu decu i koji su spremni da ne razmišljajući o svojim životima, a često ih i rizikujući, zaštite bezbednost Srbije, naše ulice, gradove, i pokažu koliko zaista možemo da imamo puno srce kada razmišljamo o svakodnevnom radu naših policajaca - poručio je ministar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA