Proširena akcija "Bebi parking mesto"

Od danas je akcijom „Bebi parking mesto“, koju JKP „Parking servis“ sprovodi od 2017. godine, i zvanično obuhvaćeno i Zemunsko porodilište. Pre nekoliko dana završen je drugi ciklus ove akcije, potpisivanjem ugovora o donaciji sa tri beogradska porodilišta i uručenjem medicinskih sredstava

  • 0
bebi parking mesta

Foto: Telegraf

U Vukovoj ulici, u blizini Bolnice za ginekologiju i akušerstvo Kliničko-bolničkog centra „Zemun“, danas je posebnom saobraćajnom signalizacijom obeleženo šest „bebi“ parking mesta. Od prihoda od plaćanja parkiranja na ovim parking mestima „Parking servis“ će nabaviti medicinsku opremu neophodnu ovom porodilištu i uručiti je u vidu donacije na kraju sledećeg ciklusa akcije „Bebi parking mesto“.

JKP „Parking servis“, kao društveno-odgovorno preduzeće, želi da kroz akciju „Bebi parking mesto“, donacijom medicinske opreme, pomogne porodilištima na teritoriji Beograda, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta rada ovih ustanova.

bebi parking mesta

Foto: Telegraf

Ove godine GAK „Narodni front“ dobila je 5 kardiotokografa, odnosno CTG aparata, Klinika za ginekologiju i akušerstvo KCS instrumente za histeroskopske intervencije, a Bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC „Zvezdara“ 9 kontejnera za sterilizaciju hirurških instrumenata i tekstila.

Naredni ciklus akcije „Bebi parking mesto“ obuhvatiće i Bolnicu za ginekologiju i akušerstvo Kliničko-bolničkog centra „Zemun“, a „Parking servis“ će, u okviru ove akcije, koja već postaje tradicionalna, donacijama pomagati četiri beogradska porodilišta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA