≫ 

Saopštenje Aerodroma Nikola Tesla o podmetnutoj bombi: Osigurali smo najviši stepen bezbednosti

Sve nadležne službe reagovale su odmah u skladu sa procedurama

  • 0
Aerodrom Nikola Tesla, zgrada Foto: Nikola Tomić

Aerodrom Nikola Tesla Beograd oglasio se nakon vesti da je u četvrtak ujutru 130 putnika i 5 članova posade evakuisano iz "Lufthanzinog" aviona koji je bio u pripremi za let ka Frankfurtu zbog dojave da je u letelici postavljena bomba.

- Na Aerodromu Nikola Tesla Beograd tokom jutra došlo je do vanrednog događaja prilikom pripreme za let za Frankfurt. Sve nadležne službe, uključujući i aerodromske službe, reagovale su odmah, u skladu sa procedurama kako bi, kao osnovni prioritet, osigurale najviši stepen bezbednost putnika i vazduhoplova - saopštio je Aerodrom.

Oni su dodali i da se avio-saobraćaj na Aerodromu sve vreme se odvija prema predviđenom redu letenja.

- Sve informacije u vezi sa statusom leta putnici mogu potražiti na našoj internet prezentaciji www.beg.aero, Službi informacija, putem broja telefona (+381 11) 209 4000 ili u izabranoj avio-kompaniji - poručili su.

Kako pišu beogradski mediji, avion je premešten na poziciju od 3.000 metara, gde će stručni tim pregledati i letelicu i sav prtljag te utvrditi moguće nepravilnosti.

U avionu za Frankfurt bile su i mlade košarkašice.

VIDEO: Stanje na aerodromu Nikola Tesla posle dojave o bombi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA