≫ 

Snimak iz Zvečanske: Vaspitačica mlatara s bebom u ruci, pa fotografiše. Suspendovana je (VIDEO)

Direktor Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd obavestio je o ovom slučaju ministra Zorana Đorđevića

Nakon prijave da se medicinska sestra Ð. A. neadekvatno ponašala prema deci u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd u Zvečanskoj, direktor te ustanove Zoran Milačić doneo je rešenje o privremenoj suspenziji do utvrđivanja činjeničnog stanja i okončanja disciplinskog postupka, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Inače, snimak njenog nedoličnog ponašanja osvanuo je na društvenim mrežama, a možete ga pogledati iznad u našem tekstu.

Na snimku se vidi da ona nosi dete u jednoj ruci, te ga ubacuje u krevetac i kako fotografiše dete, te izlazi iz prostorija sa mališanima.

BIĆE KAŽNJENI SVI KOJI KRŠE ZAKON

Milačić je o slučaju informisao resornog ministra Zorana Ðorđevića, koji je poručio da svi koji krše zakon treba da budu kažnjeni.

- Postupak će utvrditi da li ima odgovornosti. Lično sam naložio da svi koji rade suprotno pravilima i zakonu snose posledice i budu najstrože kažnjeni, što neće biti izuzetak ni u ovom slučaju - rekao je Ðorđević.

U saopštenju Ministarstva stoji da briga o deci predstavlja prioritet, a Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd sa tradicijom odgovornog i adekvatnog ponašanja prema devojčicama i dečacima, korisnicima, predstavlja primer dobre prakse u postupanju prema mališanima.

- U skladu sa tim, svaki vid kršenja pravila određenih bazičnim programom rada i procedurama koje su ustanovljene, automatski zahteva pokretanje ovakvog postupka i brzo reagovanje - navodi se u saopštenju.

MEDICINSKA SESTRA SE TEK ZAPOSLILA, ŠTA VI MISLITE O SNIMKU?

Kako saznajemo, ova devojka je tek nedavno počela da radi. Iako je na društvenim mrežama doživela snažnu osudu, postoje i ljudi koji su joj stali u odbranu, rekavši da to nije naš najveći problem i kako se ne može tek na osnovu snimka oceniti šta ona zaista radi i zašto fotografiše dete...

Snimak je obelodanio pokret Levijatan.

Dobro pogledajte naš snimak i napišite nam u komentarima da li ste za to da se ona kazni ili mislite da to nije ništa strašno?

Ukoliko imate sličan snimak ili znate za sličan problem u svom okruženju, javite nam se na redakcija@telegraf.rs 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    18. jul 2019 | 16:55

    Deci bez roditelja treba ljubav i paznja, neznost a ne neka kobila nezadovoljna svojim zivotom koja ce da ih maltretira. Jadna decica...

  • L

    18. jul 2019 | 16:37

    Nadam se da ti bog nece podariti dete bestijo...ovo je za naj stroziju kaznu..radila bih ti meni u rudniku!!!

  • Rastko

    21. jul 2019 | 11:53

    STA je to uradila sto NE radi bilo koja druga majka ili zena !??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA