Beogradski noćni market sutra na Kalenić pijaci: "San letnje noći" ulepšaće ovaj petak

Pod svetlima lampiona biće umetnici, dizajneri, zanatlije, ugostitelji, ali i dobro poznati prodavci sa pijace

  • 1
Nocni market Printskrin: Youtube

Jedna od najpopularnijih gradskih pijaca, Kalenić, u petak će raditi sve do ponoći, jer će baš tu biti održan 22. beogradski "Noćni market" pod sloganom "San letnje noći".

U novoj epizodi serijala "Moja pijaca" najavljena je ova manifestacija, koja će pod istim krovom, uz svetla lampiona i u posebnom noćnom ambijentu okupiti pijačare, zanatljije, ugostitelje, ali i umetnike.

Ova manifestacija već je osvojila mnoga srca Beograđana i turista, a prava je prilika za Beograđane iz svih delova grada da u toploj noći između petka i subote, tačnije u petak od 18 sati do ponoći, provedu vreme u neobičnom ambijentu ove kultne pijace.

Ideja ove manifestacije je da pijaca bude mesto okupljanja Beograđana - oni preko dana pazare mnogo toga što im je potrebno za kuću, a uveče, kada se upali svečana rasveta i lampioni, na pijaci će moći da nađu i nešto što nije deo svakidašnje ponude.

- Negde oko pola miliona ljudi je ukupno prošlo kroz beogradske pijace, dolazeći na Noćni market. Pored šampiona pijaca koji su prepoznatljivi prodavci, na noćnom marketu se najčešće u drugom delu raspoređeni nalaze umetnici, dizajneri zanatlije... Ideja je da Beogradski noćni market bude otvoreni restoran, prema tome, ovde će biti dosta ugostitelja, kao i proizvođaca pića - ispričao je Dejan Veselinov iz Beogradskog noćnog marketa.

Za noćni market obezbeđena je i muzika, a za to će biti zadužen di-džej Brkati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA