≫ 

Misterija evakuacija u "Ada molu": Nepoznate osobe namerno aktiviraju protivpožarni alarm

Putem snimaka sa sigurnosnih kamera utvrdiće se koja su to lica koja su aktivirala protivpožarni sistem

  • 0
Ada Mall evakuacija Printskrin: Telegraf

Posetioci tržnog centra "Ada mall" u toku prethodne nedelje čak dva puta bili su evakuisani zbog oglašavanja protivpožarnog alarma koji su, kako kažu iz ovog tržnog centra nepoznate osobe namerno aktivirale.

- U petak se na razglasu čulo obaveštenje kojim se kupci mole da napuste objekat, a nakon samo dva dana, u nedelju uveče, ponovilo se isto. Internom proverom utvrđeno je da su nepoznate osobe namerno aktivirale protivpožarni sistem - rekli su za "Novosti" iz "Ada mola".

Prema rečima zaposlene u ovom tržnom centru, u nedelju uveče prodavci nisu reagovali, jer su verovali da je reč o nekoj probi. Ali, kaže da je uzbuna trajala 20 minuta, svi kupci su izašli.

U "Ada molu" tvrde da nije bilo nikakvog stvarnog ugrožavanja ljudi i imovine, kao i da je ovaj tržni centar bezbedan za posetioce i kupce i da će se istragom i putem snimaka sa sigurnosnih kamera utvrditi koja su to lica koja su aktivirala protivpožarni sistem.

"Ada mol" bio je evakuisan i 19. juna, nešto manje od mesec dana nakon što je zvanično otvorio svoja vrata za posetioce, kada je usled velike kiše koja je pala tog dana bio poplavljen parking, a problema je bilo i sa vodovodnim i električnim instalacijama na drugim nivoima šoping mola.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA