≫ 

Pogledajte kako je izgledao "Beogradski noćni market" na Kaleniću (VIDEO)

Nesvakidašnja manifestacija po 22. put opravdala je očekivanja svih generacija

  • 2
Beogradski noćni market na Kaleniću Foto: Promo

Beogradski noćni market pod sloganom "San letnje noći" održan je na pijaci "Kalenić" uz veliki broj domaćih i stranih turista. Tako su se na pijaci "Kalenić" ponovo spojili tradicija pijaca i urbani duh Beograda.

Više od 200 izlagača predstavilo je svoje proizvode, a posetioci su za sebe mogli da izaberu nešto posebno.

Nesvakidašnja manifestacija po 22. put opravdala je očekivanja svih generacija. Beogradski noćni market postao je brend Beograda, tradicionalno mesto okupljanja ljubitelja dobre kupovine, ali i odlične zabave, kao i velike gužve petkom uveče.

Beogradski noćni market na Kaleniću Foto: Promo

U ponudi šampiona pijaca nalazili su se sezonsko voće i povrće, ali i prirodni sokovi, prirodna kozmetika, razne vrste hladno ceđenih ulja, začinsko bilje, ljuti sosovi, kao i raznovrsni tradicionalni mlečni i suvomesnati proizvodi.

Mladi dizajneri za letnji odmor pripremili su širok asortiman proizvoda, a u ponudi su se prvi put pojavili unikatni posteri za kuću, specijalno dizajnirane ogrlice za pse, igračke od papira.

Beogradski restorani i barovi spremali su ukusne specijalitete, mogli su se probati originalni proizvodi poput putera od kikirikija, džema od borovnica, namazi od belog luka, dok je za dobar provod na najvećem marketu pod otvorenim nebom bio zadužen di-džej Brkati.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u VIDEU ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    1. avgust 2019 | 10:37

    A onaj ''dnevni'' je za Ginisa ali NIJE za gospodske oci kao ovaj ''nocni'' kad se manje vidi i kad sirotinja i beda spava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA