• 1

Snima se američka serija u Beogradu, a ovo je precizan spisak ulica i izmena u saobraćaju

Do blokiranja pojedinih delova centra grada doći će u petak i nedelju

  • 1

Tokom snimanja serije "Seal team", saobraćaj će biti privremeno zatvoren sutra od 9.30 do 11.30 časova na Terazijama, deo od raskrsnice sa Prizrenskom do Palate Albanija, kao i deo od Palate Albanija do Ulice kralja Milana od 11 do 13 časova, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Na ovoj deonici će vozila javnog prevoza sa linija 29A i 31 tokom snimanja serije menjati smer kretanja na Trgu Slavija, dok će vozila sa linije 27 saobraćati do terminusa "Trg republike" Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom do Trga republike.

IZMENE U NEDELJU

U nedelju, 11. avgusta, saobraćaj će biti potpuno zatvoren na Trgu Nikole Pašića, na delu od Terazija do Takovske, kao i od Dečanske ka Takovskoj od 7 do 15 časova. Istovremeno će biti sprovedena i povremena obustava saobraćaja od tri do pet minuta, uz asistenciju Saobraćajne policije u Ulici kralja Milana, deo između Trga Nikole Pašića i Terazija, od 7 do 19 časova.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Boreanaz (@dbodbo69) on

Vozila sa linija javnog prevoza 5A, 24 i 26 saobraćaće Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom, Francuskom, Cara Dušana i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 27 će ići Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Cvijićevom, Bulevarom despota Stefana do Trga republike.

Vozila sa linija 37, 44 i 58 saobraćaće Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 65 i EKO 1 ići će Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Svetogorskom, Makedonskom, Dečanskom (Nušićeva u smeru B) i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije ADA1 preko Trga republike, Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Takovskom, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Neimar

    Zapecatio je Srbiju za sva vremena. Ostali samo dugmici.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima