≫ 

Izmene u saobraćaju: Terazije i Trg Nikole Pašića danas zatvoreni zbog snimanja serije

Saobraćaj će biti zatvoren od 11 do 13 sati

  • 5

Deo Terazija, od raskrsnice sa Prizrenskom do Palate "Albanija", kao i deo od Palate "Albanija" do Ulice kralja Milana biće zatvoren za saobraćaj danas od 11 do 13 sati zbog snimanja serije "Seal Team", najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Autobusi gradskog prevoza na linijama 29A i 31 će se tokom snimanja serije okretati na Trgu Slavija, dok će vozila sa linije 27 saobraćati do terminusa "Trg republike" Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom i Trg republike.

Trg Nikole Pašića će u nedelju, 11. avgusta, biti potpuno zatvoren za saobraćaj od sedam do 15 sati na delu od Terazija do Takovske, kao i od Dečanske ka Takovskoj, a saobraćajna policija će od sedam do 19 sati povremeno obustavljati saobraćaj na tri do pet minuta u Ulici kralja Milana u delu između Trga Nikole Pašića i Terazija.

Tokom snimanja na Trgu Nikole Pašića doći će i do izmena na linijama gradskog prevoza.

Autobusi na linijama 5A, 24 i 26 saobraćaće Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom, Francuskom, Cara Dušana i dalje redovno.

Autobusi sa linije 27 će voziti Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Cvijićevom, Bulevarom despota Stefana do Trga republike.

Autobusi na linijama 37, 44 i 58 saobraćaće Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom i dalje redovno.

Autobusi sa linija 65 i EKO 1 voziće Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Svetogorskom, Makedonskom, Dečanskom (odnosno Nušićevom u suprotnom smeru) i dalje redovno.

Autobusi na liniji ADA1 će od Trga republike voziti Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Takovskom, Kneza Miloša i dalje redovno.

VIDEO: Užasna signalizacija radova na Ibarskoj magistrali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA