Izraelski novinar posetio Beograd, pa napisao: Nemate more, a imate plaže, sve je tako živopisno

"Beogrd je pun autentičnih i istorijskih mesta gde se čini da je vreme stalo"

  • 1

Na najpopularnijem portalu o turizmu i putovanjima u Izraelu, "Lametayel", objavljena je reportaža nakon posete novinara Yoav Elada našoj zemlji. Pozitivna atmosfera, brojna mesta za obilazak, autentičnost i raznolikost arhitekture su na novinara Yoav Elada ostavili najupečatljiviji utisak.

- Prvi put sam bio u Beogradu 2008. godine kada sam izveštavao sa Evrovizije i Beograd se od tada promenio. Najviše mi se dopada to što iako je ovo moderan grad, i dalje se mogu naći autentična i istorijska mesta gde se čini da je vreme stalo. Na malom prostoru mogu se videti prelepe pešačke zone sa ljupkim kafeima, živopisni marketi, crkve, restorani sa preukusnom hranom, uzbudljiva mesta za izlazak, pa čak i plaže, iako nema more - napisao je Elada.

- Uz to, ljudi su zaista divni i gostoprimljivi - ističe Yoav Elad i dodaje da su vrednost za novac, šoping kao i ponuda izleta u prirodi važni aduti za privlačenje izraelskih turista u Beograd i Srbiju.

Centar grada, Beogradska tvrđava, Ada Ciganlija, Zemun, Hram svetog Save, Muzej Nikole Tesle, samo su neke od lokacija koje je Elada posetio.

"Lametayel" sajt postoji već 20 godina, sadrži više od 500.000 stranica sa informacijama vezanim za putovanja na hebrejskom jeziku i u proseku ga mesečno poseti između 1.000.000 i 1.300.000 korisnika. Deo je "Lametayel" grupe koja funkcioniše preko lanca od 23 centara u travel industriji.

Na sajmu turizma u Tel Avivu u februaru mesecu ove godine, Beograd je bio proglašen za jednu od najpopularnijih destinacija za Izraelske turiste, po oceni upravo ovog portala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    9. avgust 2019 | 10:57

    lepo i fino,ali je Palestina Free:) đilkošu,babu i dedu su ti pobili HRVATI I NEMCI i tebe kao libo R za Beograd!!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA