≫ 

Burna noć u Beogradu: Ubadanja nožem, tuče u kafanama i na ulicama i jedno ljubavno batinanje motkom

Tokom noći su se u prestonici desile i dve saobraćajne nezgode u kojima je četvoro povređeno

  • 9
Burna noć u beogradu, žena sa motkom, hitna pomoć, nož

Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Shutterstock

Tokom prethodne noći ambulantna vozila Hitne pomoći izašla je na 81 intervenciju, a oko četvrtine poziva bila su sa javnih mesta. U dve saobraćajne nezgode noćas u Beogradu lakše su povređene četiri osobe.

Noćas, srećom, nije bilo tragičnih posledica. Ali je zato bilo nekoliko tuča. U jednom restoranu u Ulici Miška Kranjca više njih je povređeno u tuči, a povređen je i jedan muškarac u tuči na kraju Knez Mihailove ulice, kod Kalemegdana. Njega je, bez svesti i sa povredama glave, ekipa Hitne pomoći odvezla u Urgentni centar.

U Bulevaru kralja Aleksandra 451, u pekari, muškarac isečen nožem, po leđima. Prevezen na Urgentni centar. Povređeni je uhapšen, jer je prethodno nožem ubo mladića na uglu ulica Živka Davidovića i Luneta Milovanovića. Mladić je zadobio posekotinu šake.

MLADIĆ DOBIO BATINE OD DEVOJKE

U Ulici Jurija Gagarina, preko puta tržnog centra Delta city, večeras je došlo do okršaja između jednog ljubavnog para. Njih dvoje su se posvađali, posle čega ga je ona izudarala motkom. Prolaznici koji su posvedočili ovoj svađi kažu da je dečko "dobio dobre batine".

On je odbio prevoz u bolnicu jer se plašio da će devojka da mu zapali auto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA