Beogradske "ulice iz pakla" ponovo se krpe: Menja se trasa 4 gradske linije na Čukarici

Autobusi 37, 50, 57 i 89 možda neće prolaziti kroz vašu ulicu, ovo su nove trase

  • 0

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Ratka Mitrovića, na delu od Jablanička do Kneza Višeslava, od danas sve do 25. avgusta doći će do poremećaja u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova predviđeno je zatvaranje kolovoza ulice Ratka Mitrovića, pa će važiti sledeći režim javnog prevoza:

Autobusi na linijama 37 i 50 će saobraćati u oba smera ulicama Pilota Mihaila Petrovića, Ibarska magistrala, Jablanička, Ratka Mitrovića i dalje redovnim trasama.

Autobusi sa linije 89 će saobraćati u oba smera ulicama Patrijarha Joanikija, Pilota Mihaila Petrovića, Ibarska magistrala, Jablanička, Ratka Mitrovića i dalje redovnim trasama.

Vozila sa lokalne linije 57 će saobraćati Žarkovačkom, Blagoja Parovića, Kneza Višeslava, Pilota Mihaila Petrovića, Ibarska magistrala, Jablanička, Ratka Mitrovića i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Inače, stanari Čukarice već duže vreme muku muče sa strmim ulicama koje se, čim padne jača kiša, napune vodom. 

Požeška, Valjevska i Blagoja Parovića prava je crna tačka kada krene kiša, a stanari strepe da li će posle pljuska preživeti i njihovi automobili.

Jako junsko nevreme doslovno je sprao čitavu jednu traku u Valjevskoj, a stanari su asfalt u Kneza Višeslava lomili kao parčiće čokolade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA