Poslednji dani voždovačkih letnjih večeri - vikend za pamćenje

Poslednji vikend manifestacije „Voždovačke letnje večeri“ u „Šumicama“ ispraćen je uz legendarne muzičke ikone Beti Đorđević i Boru Čorbu, kao i najlepše dečije predstave i pesme

  • 0
Voždovačke letnje večeri Foto: GO Voždovac

U subotu, 10. avgusta, književno veče Borisava Bore Đorđevića, poznatijeg kao Bore Čorbe, privuklo je publiku u velikom broju. Recitovao je pesme iz svoje poznate knjige „Pusto ostrvo“, kao što su „Šerše la fam“, „Sponzori“, „Ovde“ itd., kao i sa novog albuma koji će biti objavljen u septembru. Bora je predstavio i pesme „Poslednja“ i „Da tebe nije“. Veče je proteklo uz puno smeha i dobre zabave.

Voždovačke letnje večeri Foto: GO Voždovac

Za sve ljubitelje džez i soul muzike u nedelju je priređeno veče za pamćenje od strane legendarne dive, Beti Đorđević. Svoje najlepše hitove otpevala je uz pratnju kontrabasiste Branka Markovića i pijaniste Milovana Paunovića, te je poslednje veče „Voždovačkih letnjih večeri“ zatvoreno je uz dobru zabavu i atmosferu.

Voždovačke letnje večeri Foto: GO Voždovac

Petak, subota i nedelja, u okviru dečijeg programa, ulepšani su predstavama, pesmama i najlepšim pričama za decu. Predrag Vuković Peđolino je u petak priredio zabavu za najmlađu publiku, tako da su mališani, kao i roditelji uživali i zajedno napravili veselu i razigranu atmosferu. Kako je Peđolino najavio, od sledeće nedelje mališani će moći da nastave druženje u voždovačim parkićima.

Voždovačke letnje večeri Foto: GO Voždovac

Subota je ispraćena predstavom „Kapetan duge plovidbe“ dok su u nedelju, dečiji pesnici Rade Pantelić, Radislav Jović, Dragan Stanković i Božidar Fešev, recitovali za najmlađe najlepše dečije pesme.

Voždovačke letnje večeri Foto: GO Voždovac

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA