≫ 

Top 3 letnja osveženja: Kako da se rashladite kada živa ode iznad 35 stepeni

Birajte destinaciju koja vam je blizu, osetite leto i rashladite se uz tri top proizvoda.

  • 8
Ada Ciganlija, Lidl ljuljaška Foto: A. Nalbantjan

Za sve one koji su ostali ovog leta u Beogradu, a i one koji se vraćaju pa žele još malo da produže odmor, beogradsko more vas čeka raširenih ruku. I ne dočekuje vas samo sa jednim osveženjem, nego sa nekoliko iznenađenja koje će vam ulepšati leto, a mi vam izdvajamo top tri najpopularnija.

LJULJAŠKA SA VODOPADOM

Pravi hit u svetu stigao je i u naš grad. Krivac za redove na jednom od omiljenih prestoničkih kupališta napravila je Lidlova posebna ljuljaška, a reč je o ljuljašci koja zaletom prolazi kroz pravi vodeni zid, ali na kojoj voda nikada ne dotakne one koji se ljuljaju.

Ada Ciganlija, Lidl ljuljaška Foto: A. Nalbantjan

Vodena ljuljaška postavljena je u pravo vreme za savršeno letnje osveženje, kao idealan način za rashlađenje, a na mestu na kojem ljudi već masovno dolaze upravo u tom cilju, a ova neoubičajena vodena atrakcija izazvala je potpunu pomamu među Beograđanima

VODA ZA LEPOTU, I OSVEŽENJE

Sa toplim danima, svi smo u potrazi za ukusnim i pre svega zdravim načinima da utolimo žeđ. Voda bi, savetuju stručnjaci, uvek trebalo da bude prvi izbor. Ona ima ključnu ulogu u gotovo svim funkcijama organizma – varenju, izbacivanju otrova, biohemijskim procesima, cirkulaciji, termoregulaciji, pa čak i pamćenju i zato nikuda bez flašice.

Ada Ciganlija, Lidl ljuljaška Foto: A. Nalbantjan

U Lidlu na Adi ćete naći Saguaro vodu koja se crpi sa dubine od 200 metara, zbog čega nema potrebe za njenom dodatnom filtracijom ili hemijskim procesima.

Voda spada u vode srednje i niske mineralizacije, tako da se može piti svakodnevno u neograničenim količinama.

Takođe, Saguaro voda ima mineral silicium-dioksid, u svetu poznatog kao mineral lepote, jer učestvuje u formiranju proteina kolagena i elastina koji koži daju elastičnost, punoću i čvrstinu.

Ovaj mineral utiče na bujnost i zdrav izgled kose, na rast noktiju, usporava starenje i podmlađuje telo, a organizam će vam održati hidriranim.

Zar je potrebno više razloga da je probate ako već niste?!

SLADOLED KOJI DO SADA NISTE PROBALI 

Ima li boljeg vesnika leta od sladoleda?! (mada ih obožavamo i zimi)

Ukusno osveženje i najbolja odbrana od vrelih letnjih dana su sladoledi, a Lidl donosi egzotične, ali i klasične ukuse sladoleda garantovanog kvaliteta brenda Gelatelli.

lidl sladoledi Foto: Lidl

Pored porodičnih pakovanja, Gelatelli sladoledi u svom asortimanu imaju sladolede na štapiću i kornete, a za zajedničko uživanje sa porodicom i prijateljima, tu su pakovanja od šest sladoleda. Za one koji više vole tradicionalne ukuse, leto će biti ukusnije uz kombinaciju jagode i čokolade ili vanile i čokolade u kornetu, dok su za hrabrije tu slatka iznenađenja poput ukusa egzotične slane karamele u kornetu koja osvaja i najzahtevnija nepca.

Vruće vam je? Trk na Adu Ciganliju.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    20. avgust 2019 | 19:14

    Recite samo usput da je ljuljaška predvidjena za starije od 12g.... Čemu, zašto!?!? 😡

  • 😭

    20. avgust 2019 | 15:29

    SKINEM GAĆICE GOLA U BAZEN DEČKO KOD MENE I VODIMO AH LJUBAV UVODI NAJSLAĐE.PEOBAJTE.💯💋💌💤👀👄👅

  • 📦

    20. avgust 2019 | 11:43

    Sladoled je dobra ideja ali ga uvek preskočim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA