≫ 

Oglas o javnoj prodaji otpadnih vozila prikupljanjem pismenih ponuda za otkup

JKP „Parking servis“ Beograd, Ul. kneza Višeslava br. 27

  • 0

Izlaže se javnoj prodaji 91 (devedesetijedno) vozilo, koje je po nalogu nadležnih državnih organa i organa lokalne samouprave iz saobraćajnih prekršaja i nezgoda, uklonjeno sa javnih površina angažovanjem JKP ,,Parking servis“, i smešteno na placeve na „Adi Ciganliji“, u Brodarskoj i u garaži u ulici Mileve Marić Ajnštajn bb na Novom Beogradu.

Vozila se prodaju kao „otpadna“, indeksnog broja 160104* iz Kataloga otpada, prema spisku iz konkursne dokumentacije, bez prava na registraciju.

Pravo učešća u potupku javne prodaje vozila imaju pravna lica i preduzetnici, koji su registrovani za otkup, sakupljanje, transport, skladištenje i tretman ovakve vrste otpadnih dobara, saglasno odredbama Zakona o upravljanju otpadom, i koja poseduju odgovarajuća Rešenja i Dozvole izdate na njihovo ime od strane nadležnih organa.

Zaiteresovanim licima je, na navedenim smestištima, omogućeno razgledanje ovih vozila počev od  26.08.2019. godine do 30.08.2019. godine, od 08 do 14 časova. 

Ponuđači mogu preuzeti konkursnu dokumentaciju u direkciji JKP „Parking servis“, u Beogradu, u Ulici kneza Višeslava br. 27, u navedene radne dane, od 08 do 14 časova, kao i elektronskim putem po zahtevu na sopstvenu imejl adresu, ukoliko prethodno uplate iznos od 2.500,00 dinara, na tekući račun preduzeća broj 150-00000000-43771-66, Direktna banka Kragujevac, u svrhu: „Otkup konkursne dokumentacije P-40/2019“. Uplatom iznosa za otkup dokumentacije ovo lice se odriče prava na povraćaj, iz bilo kojih razloga.

Predmet ponude ponuđača može biti samo skup vozila po spisku iz konkursne dokumentacije. Ponude ponuđača za pojedina vozila ili grupu vozila su neispravne i Komisija ih neće razmatrati.

Informacije o prodaji vozila možete dobiti pozivom na broj telefona 011/3017070 odnosno 011/2228041 ili putem imejla: info@parking-servis.co.rs, a spisak vozila možete pogledati na sajtu Parking servisa www.parking-servis.co.rs.

VIDEO: Vozilo koje bi bilo hit na sajmu automobila... garantovano

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA