≫ 

Nikad jednostavnije i brže plaćanje parkiranja uz Pripejd parking karticu

JKP „Parking servis“ Beograd nedavno je uvelo uslugu plaćanja parkiranja uz pomoć Pripejd parking kartice, sa kojom je moguće koristiti 21 parkiralište kojim upravlja ovo preduzeće

  • 0
Pripejd parking kartica Foto: Telegraf

Oni koji su već imali ovu karticu kažu da je plaćanje parkiranja mnogo jednostavnije i brže, bez keša, platnih kartica i čekanja u redu! Kartica se kupuje na blagajnama garaža i parkirališta, kao i u poslovnicama Korisničkog servisa, po ceni od 650 dinara, a zatim se dopunjava kreditom u vrednosti do 9.990 dinara.

Parking servis“ je ponudio i mogućnost personalizacije kartice, pa se ona može dopuniti, osim na blagajnama i naplatnim stanicama, i elektronskim putem. Personalizacija kartice se obavlja na portalu „Parking servisa“, a njome korisnici ostvaruju i popuste od 5% ili 10% na vrednost uplaćenih sredstava.

„Parking servis“ je Pripejd parking karticom omogućio korisnicima da uštede svoje vreme, jer ne čekaju u redu ispred blagajne ili naplatne stanice, već samo ulaze i izlaze iz parking objekata prislanjajući karticu na ulazno-izlazni automat.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA