JKP Zelenilo Beograd još jednom apeluje: Čuvajmo zelene površine

"Iako neprestano apelujemo na nesavesne sugrađane da ne uništavaju sadržaje na javnim zelenim površinama, ipak smo svedoci ružnih prizora"

  • 4
Ulica Omladinskih brigada Foto: JKP Zelenilo Beograd

U ulici Omladinskih brigada, na međublokovskoj zelenoj površini između brojeva 41 i 43 radnici JKP "Zelenilo-Beograd", Beograd, vršeći svoje redovne aktivnosti, primetili su mehanička oštećenja na jednom stablu bagrema i na jednom stablu javora.

Nepoznato lice je, oštetilo koru i deo deblovine stabla, tako što je tupom predmetom udarao po stablu ili je burgijom bušio rupe na stablu.

JKP "Zelenilo-Beograd", Beograd primeniće sve neophodne mere kako bi se sanirala navedena oštećenja.

Ulica Omladinskih brigada Foto: JKP Zelenilo Beograd

Iako neprestano apelujemo na nesavesne sugrađane da ne uništavaju sadržaje na javnim zelenim površinama, često smo svedoci jednog ovakvog ili sličnog prizora.

Zato još jednom pozivamo sugrađane i posetioce Beograda da svojim ponašanjem doprinesu, svakoga dana, lepoti našeg grada i komunalnom redu, kao i da čuvaju zelene površine i sve ono što se nalazi na njima, jer su zelene površine javno dobro u kome treba da uživamo svi.

Ulica Omladinskih brigada Foto: JKP Zelenilo Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srecko

    23. avgust 2019 | 13:17

    To Vesicu da se kaze

  • slobodan vracar

    23. avgust 2019 | 13:38

    U zemunskom parku i oko njega kod hale Pinki su u zadnjih nekoliko godina posekli stotinak stabala a posadili samo desetak. Gde god da se na ulicam rade neke rekonstrukcije pa se posece neko drvo nikad se ne zameni novim nego se samo zabetonira i asfaltira taj prostor.

  • JS

    23. avgust 2019 | 14:37

    To isto Zelenilo, je moglo da zaliva mladice u parku kod Usca. Zdravo povadili, mlade nisu zalivali i eto, opet nemamo zdravo drvece. Sad ce to da sklone i naprave 'Tocak srece'? Dobro je za privlacenje turista?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA