11 saobraćajki u toku dana u Beogradu, među povređenima ima i dece

U Surčinu je motorista udario u traktor nedaleko od mesta gde je, nešto ranije, došlo do sudara tri automobila

  • 2
Hitna pomoc

Foto: Marko Jovanović

Čak 11 saobraćajnih nesreća odigralo se u Beogradu u toku dana, zbog čega je Hitna pomoć imala pune ruke posla. Među povređenima je bilo i dece, no srećom većina učesnika u ovim nezgodama zadobila je lakše ozlede.

Dvoje dece od 16 godina i jedna žena od 40 povređeni su u sudaru tri automobila. Do nesreće je došlo u Surčinu, u ulici Jakovački kormadin, kod skretanja za Jakovo.

Sve troje prevezeni su na Bežanijsku kosu.

Nedaleko od mesta ove nesreće odigrala se još jedna kada je oko 16.40 stai u Glavnoj ulici u Bečmenu motorista udario u traktor. On je sa povredama  ekstremiteta takođe prevezen u KBC Bežanjiska kosa.

Ostale nezgode su, srećom, okonačne bez težih povreda učesnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zak

    24. avgust 2019 | 21:35

    Pitam se samo sta ti ljudi rade kada su za volanom, toliko udesa to je neshvatljivo .to se moze i mora zaustaviti , zato je potrebno oduzimanje dozvola i brzo ce se opametiti.

  • Hitna pomoc!

    26. avgust 2019 | 10:14

    A niko ne spominje povređenu ekipu HITNE POMOCI u saobracajnoj nesreci, ljude koji stavljaju svoju glavu u torbu za zivote gradjana! Kad će neko da apeluje na vozače da obracaju paznju na sirene i plava svetla-lako se moze desiti da i neko vas bude u tim kolima! Mi jos uvek nemamo ZAKON o Hitnoj Pomoci- NEPOSTOJI !!! ili ovakvom praksom nateracete vozace iz Hitne da se vuku na pozive a to vam nije u interesu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA