≫ 

Beogradsku vlogerku taksista "ispljuvao" i izbacio iz vozila dok joj je dete sedelo u krilu

Ona tvrdi da ju je ponašanje ovog čoveka, kako ga je ona opisala, prepalo

  • 79
Emilija Milojevic

Foto: Instagram/serbian_youtuber

Vlogerka Emilija Milojević doživela je neprijatnost pre dve večeri od strane jednog taksiste, koji ju je, kako tvrdi, izvređao, a potom je izbacio iz vozila, i to dok joj je ćerka (2) sedela u krilu.

Kako je Emilija ispričala za Telegraf.rs, oko 21 sat krenula je sa ćerkom da se vidi sa drugaricom i pozvala Naxis taxi na Zelenom vencu.

- Po ulasku u vozilo nije mi uzvratio na "dobro veče", ali nisam na to obratila pažnju. Sela sam pozadi i dete mi je bilo u krilo. Odmah po izlasku iz Terazijskog tunela kod Doma omladine on je otvorio prozor i počeo da psuje druge učesnike u saobraćaju, dobacujući im svakojake psovke. Bila sam zbunjena, jer se ništa nije desilo i niko mu nije uzvraćao na to dobacivanje - kazala je Emilija.

Taksi, taxi

Neprijatnost u taksiju Foto: Pixabay

On je potom skrenuo i počeo da kruži Dorćolom, što je Emilija, nakon prethodnog izliva psovki, kako tvrdi, rešila da ne komentariše.

- Vozili smo se okolo i više nisam znala gde se nalazimo. Drugarica me je ubrzo pozvala i da proveri za koliko sam tu. Pitala sam ga za koliko stižemo na odredište. I tada je sve počelo. Počeo da urla na nas, da meni izgovara najstrašnije reči, koje ne mogu ni da ponovim. Kako se ja usuđujem da njega pitam za koliko stižemo, vikao je. Ništa nisam rekla, ne bih se usudila ni da sam bila sama, a kamoli sa deteom u krilu - opisuje situaciju Emilija.

Kako tvrdi, ćutala je sve dok nisu ušli u ulicu Knjeginje Ljubice.

- Cilj mi je samo bio da izađem iz tih kola. Prošli smo pored lokala gde me je čekala drugarica, što sam mu i rekla, ali on se zaustavio tek 200 metara dalje. Uzela sam dečji ranac da mu platim, ali dok sam ga tražila ruke su mi drhtale, a on se unervozio. Rekao je: "Ajde brže to malo". Nije hteo da sačeka. Pružio je ruku sa prednjeg sedišta i izgurao mene i dete iz vozila. Nisam mu ni platila. Spustio je prozor i dobacio mi one strašne reči koje sam napisala na Instagramu - kazala je ona.

Emilija Milojević

Emilija Milojević Foto: Instagram/serbian_youtuber

Emilija se udaljila od vozila i našla sa drugaricom. Njih dve su ubrzo pozvale Naxis taxi i prijavile šta se desilo.

Oko 23.30 iste te večeri pozvao ju je direktor ovog taksi prevoznika.

- Izvinio se. Bio je veoma fin i korektan i ja mu se na tome zahvaljujem - rekla je Emilija, koja je protiv taksiste lično podnela tužbu.

Emilija Milojević

Ona je protiv taksiste podnela tužbu Foto: Instagram/serbian_youtuber

Kako Telegraf.rs saznaje iz Naxis taxija, u pitanju je vozač koji je pre nekoliko dana prešao u njihovu firmu.

- On nije radio kod nas, već je kao samostalan preduzetnik koristio usluge našeg udruženja. Ukoliko nas policija pozove, mi ćemo im dostaviti podatke osobe o kojoj se radi - rekao je za Telegraf.rs Nenad Gončić, direktor preduzeća.

VIDEO: Tuča vozača taksija i drugog prevoznika na Novom Beogradu

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    27. avgust 2019 | 22:38

    I koliko si lakjova skupila ? 🤮🤮🤮

  • Dera

    27. avgust 2019 | 20:58

    Sta će dete od 2 godine u 21h u gradu? Zar ne treba da je u krevetu tad

  • Jagodinka Simonović

    27. avgust 2019 | 21:07

    Kao ženu je treba razumeti. Nije sigurno prijatno ovo doživeti i užasno je. Ali šta će dete u 21h u kafiću?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA