≫ 

Zastrašujuće slike sa Pančevca: Šta je posle pada ostalo od auta u kom su bili mladić i devojka

Povređene dve osobe, muškarac (25) i devojka (19)

  • 59
Saobraćajna nesreća, Pančevački most Foto: Marko Jovanović

Delovi slupanog automobila i polomljena ograda ostali su na mestu gde je jutros oko 6 sati sa Pančevačkog mosta izleteo automobil.

Tom prilikom teško su povređene dve osobe, muškarac (25) i devojka (19) koji su prebačeni u Urgentni centar.

Prema informacijama iz Urgentnog centra, muškarac je smešten na odeljenje intenzivne nege, dok je devojka i dalje na dijagnostici.

Saobraćajna nesreća, Pančevački most Foto: Marko Jovanović

Oni su automobilom sleteli sa kolovoza, popeli se na ivičnjak, probili ogradu, i završili ispod mosta - pali su sa visine od nekoliko metara.

Saobraćajna nesreća, Pančevački most Foto: Marko Jovanović

Nesreća se desila na prilazu mostu iz pravca Bogoslovije, neposredno pred rampu za uključenje vozila iz pravca Karaburme i na svega 10 - 20 metara od mesta na kojem je početkom oktobra prošle godine sa mosta izleteo automobil u kojem su poginuli otac i ćerka.

Saobracajna nesreca, Pancevacki most Foto: Marko Jovanović

Automobil u kojem se nalazio Mirko (70) i i Vesna R. (47) tada je pao sa iste visine i gotovo na istom mestu, a u oba slučaja srećom niko nije stradao i na zemlji, jer ljudi koriste put ispod mosta.

Saobraćajna nesreća, Pančevački most Foto: Marko Jovanović

Vesna je tada stradala na licu mesta, a Mirko uzbrzo pošto je zbrinut u Urgentnom centru.

Saobracajna nesreca, Pancevacki most Foto: Marko Jovanović

Odmah nakon nesreće postavilo se pitanje bezbednosti ograde na Pančevačkom mostu, koja je doslovno bila trula na mestu pogibije oca i ćerke. Ograda je ubrzo obnovljena, ali samo na mestu gde se dogodila tragedija.

Saobracajna nesreca, Pancevacki most Foto: Marko Jovanović

Inače, na mestu jutrošnje nesreće ograda je bila u nešto boljem stanju, a nije poznato kako je došlo do izletanja automobila.

Saobracajna nesreca, Pancevacki most Ovako je izgledala ograda na mestu gde je izleteo auto oko 5 sati ujutru / Foto: Čitalac Telegrafa

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.

    1. septembar 2019 | 11:17

    Živim u neposrednoj blizini, jutros me je probudio zvuk motora koji cepa na preko 5000 obrtaja (slobodna procena). Nažalost, to nije retkost. Naročito vikendom uveće i u ranim jutarnjim satima. Sad čitam šta se desilo... Inače, visina trotoara u odnosu na kolovoz je 15-18cm na mostu. Ne može se ići 60km/h i preleteti taj ivičnjak i probiti ograda. Povređenima želim oporavak a ostalima da uključe mozak. Od života nema skuplje stvari koja se može prodati tako jeftino. .

  • Peđa

    1. septembar 2019 | 11:08

    Sve pijano i drogirano... Kraj...

  • Boban

    1. septembar 2019 | 10:33

    Bezbednost koje ograde? Koliko se ja razumem u ograde, ovo je zastitna ograda za pesake a ne za automobile. Osim toga, da li se zna kojom brzinom su išli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA