Sportisti „Parking servisa“ učestvovali u nadmetanju komunalaca Beograda

Na Sportskom danu, održanom na Adi Ciganliji, zaposleni u komunalnim preduzećima takmičili su se u basketu, malom fudbalu, muškoj i ženskoj odbojci

  • 0
Stand Parking servisa ispred Skupstine grada Foto: Telegraf

U okviru ovogodišnje proslave Dana komunalaca Beograda organizovano je sportsko nadmetanje zaposlenih 15 gradskih komunalnih preduzeća, u kome je JKP „Parking servis“ postigao zapažene rezultate.

U konkurenciji 70 učesnika, na takmičenju u plivanju, organizovanom na bazenu „Milan Gale Muškatirović“, predstavnici „Parking servisa“ ekipno su ubedljivo osvojili prvo mesto, pehar i mnoštvo medalja.

Stand Parking servisa ispred Skupstine grada Foto: Telegraf

Na Sportskom danu, održanom na Adi Ciganliji, zaposleni u komunalnim preduzećima takmičili su se u basketu, malom fudbalu, muškoj i ženskoj odbojci, kao i u dve discipline otvorene i za sve zainteresovane posetioce Ade Ciganlije – pikadu i šutiranju trojki. Ekipa „Parking servisa“, koju je činilo oko 50 takmičara, osvojila je treće mesto u muškom basketu, a u malom fudbalu je stigla do polufinala.

U disciplini nadvlačenja konopca, održanoj na platou ispred Skupštine grada, ekipa „Parking servisa“ osvojila je pehar za treće mesto.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA