Beogradski noćni market ulepšao Đeram pijacu: Na sve strane ukusni specijaliteti i neobični dizajni

Prodavci su pristigli čak iz inostranstva

  • 0
Pijaca Đeram

Printskrin: Gradske Pijace

Brojni Beograđani i posetioci grada okupili su se prošlog petka na pijaci Đeram, gde su zajedno uživali u festivalu hrane, pića, zanatstva i dobre zabave - Beogradskom noćnom marketu.

S obzirom da je ovo bio 23. Noćni market po redu, sada se već slobodno može reći da je ovo postala beogradska tradicija.

- Gde je Beogradski market, tu je uvek mnogo ljudi, kreativaca, muzike i dobre atmosfere. Beogradski noćni market promoviše prodaju zdrave i sveže hrane na pijacama, gde ljudi mogu da se sretnu i sa svojim susedima, i da sebi nađu omiljene prodavce - kaže Dejan Veselinov iz Beogradskog noćnog marketa.

Na Đermu je ovaj put bilo preko 200 izlagača, čak i iz inostranstva. Svi su se potrudili da na najbolji način predstave plodove svojih bašta i voćnjaka, rukotvorine, dizajnerske kreacije i gastronomske specijaliste.

Bilo je prodavaca i dizajnera iz Irana, Engleske, Nigerije. Noćni market je porodična manifestacija, pogodna za sve uzraste, što pune pijace svaki put i dokažu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA