Radnici od jutros na Trgu Republike, Vesić poručio: Pregledaću svaku kocku

Kolovoz oko Trga mora da bude dostupan svim korisnicima u saobraćaju, a ne samo vozačima - rekao je zamenik gradonačelnika

  • 13
Trg Republike, Beograd, Goran Vesić

Foto: Facebook/Горан Весић

Posle jučerašnjeg naloga zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, radnici kompanije "Štrabag" su jutros u 7 časova sati počeli sa novim slaganjem kocki na Trgu Republike.

- Kolovoz oko Trga mora da bude dostupan svim korisnicima u saobraćaju, a ne samo vozačima. Kada kocke budu presložene kolovoz će moći da koriste biciklisti i moticiklisti. Sve ove radove izvođač mora da uradi o svom trošku. Dok popravka kocki bude trajala saobraćaj oko Trga odvijaće se neometano - poručio je zamenik gradonačelnika na Fejsbuku.

On je naveo da je rok koji im je dat 35-40 dana.

- Pedeset puta ću ih vraćati za svaku kocku dok ne urade posao kako treba - poručio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    14. septembar 2019 | 10:47

    Pa gde je gradonačelnik? Šta se ovaj stalno javlja da su mislili da te stave za gradonačelnika stavili bi te a ne da budeš potrčko zamjenik.

  • posiden

    14. septembar 2019 | 10:53

    To se prije gleda, ne poslezavrsni radova 🤔

  • mmm

    14. septembar 2019 | 11:47

    Samo par pitanja. Gde je svo ovo vreme bila osoba koja je odgovorna za izvodjenje radova?Kako je mogla da dopusti tako nešto? Dali će odgovarati za tako loše uradjene radove? Šta će biti za šest meseci ili godinu dana kada budu popucale ploče( kao i svuda u gradu gde su postavljene) a “ makadam” potonuo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA