≫ 

Vučić razgovarao sa stanarima hotela Bristol: "Rešenje u najkraćem roku"

Ministar finansija Siniša Mali, koji je učestvovao na sastanku, rekao je da su predsednik i on imali "veoma dug razgovor sa stanarima hotela Bristol"

  • 30
VUCIC KOSOVO POSETA Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa stanarima hotela Bristol, kojima je preneo da će u najkraćem mogućem periodu biti pronađeno resenje za situaciju u kojoj se nalaze.

Oni su za televiziju N1 rekli da im je uključena struja i navode da očekuju da će nakon razgovora sa predsednikom problem njihovog stambenog pitanja biti rešen.

Stanari kažu i da se nakon 10 dana štrajka glađu osećaju isrpljeno i da se nadaju da će vratiti svoje živote u normalu koliko-toliko.

Ministar finansija Siniša Mali, koji je učestvovao na sastanku, rekao je da su predsednik i on imali "veoma dug razgovor sa stanarima hotela Bristol".

- Ono što je vazno je to da smo čuli njihov glas, razumeli njihov problem i u najkraćem vremenskom periodu pronaći ćemo resenje za situaciju u kojoj se nalaze - rekao je Mali za Tanjug.

Ministar je rekao da će u međuvremenu razgovori biti nastavljeni.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    14. septembar 2019 | 12:40

    Predsednik Vucic ce i ovaj problem resiti sa lakocom.

  • Tresimesi1

    14. septembar 2019 | 14:57

    Problem mora da se reši,ali i stanari moraju da snose deo odgovornosti za situiaciju.

  • MilijanaLakić

    14. septembar 2019 | 17:42

    I ovaj problem je dočekao da ga Vučić rešava,prethodne nesposobne vlasti im nisu ništa dale ni rešile , ali te porodice ne treba da se plaše, Vučić štiti sve svoje građane pa će i njihov problem rešiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA