≫ 

Majka devojčice koju su šamarale i vređale vršnjakinje u Barajevu: Ovo su neistine o mom detetu

Najteže im je pala lažna vest da je otac njenog deteta mrtav

  • 25
barajevo, vršnjačko nasilje Foto: peakpx.com, Telegraf

Majka devojčice koja je pretučena u Barajevu kaže da su se u medijima proteklih dana pojavile brojne dezinformacije koje čine da njeno dete i nju situacija u kojoj se nalaze još više boli i pogađa.

Naročito, kako kaže, najteže im je pala lažna vest da je otac njenog deteta mrtav.

- Nije istina da joj otac nije živ. Čovek je živ, ali mi ne živimo zajedno. I nismo siromašni, niti bilo koga molimo za pomoć. Živimo kao 90 odsto ljudi, skromno i pošteno. Mnogo mi je teško kad na sve ovo što smo proživeli čitamo razne dezinformacije - rekla je ona.

Kako kaže, ni njena ćerka ne želi da se više o njima piše, a policija poseduje snimak i sve potrebne informacije, te je sve sada u rukama zakona.

Podsetimo, prošlog petka Telegraf.rs objavio je snimak užasnog vršnjačkog nasilja koje dve devojčice (14 i 15) vrše na svojoj drugarici (15). Kako nam je rečeno tada u školi, policija je već počela da radi na slučaju, a direktor je obavio razgovore sa porodicama obe devojčice.

Jedna od nasilnih devojčica i žrtva pohađaju isto odeljenje Srednje škole u Barajevu, dok je druga nasilna devojčica učenica škole na Zvezdari.

U međuvremenu se pojavilo još snimaka koji ukazuju da ovo nije prvi put da pomenuta devojčica trpi torturu od svojih vršnjakinja.

VIDEO: Devojčice posle tuče u Barajevu, na Instagramu pričale o detaljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanko

    16. septembar 2019 | 21:05

    Strašno,neka deca nemaju grama vaspitanja,možda ne bi bilo loše da se slike roditelja dece nasilnika objavljuju u medijima uz tekst ,,ovo su roditelji tog i tog deteta,,valjda bi onda počeli da se bave svojim detetom.

  • $%$

    16. septembar 2019 | 22:42

    Vi roditelji,ovih djevojcica,da li imate ista reci,za ovaj incident,za vaspitanje svoje djece,a volio bih znati na koji ce nacin vasa djeca biti kaznjena,od vas roditelja...

  • Banat

    16. septembar 2019 | 21:52

    U popravni dom decu pa neka ih vaspitaju kako treba kada roditelji nisu treba i njima lupati samare kao ovoj devojčici KATASTROFA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA