≫ 

"Što si muvala mog dečka?" Stigao nam je novi strašni snimak nasilja, da li je ovo ista devojčica?

"Jedan, dva, tri, četiri", broji jedna od devojčica i svojoj vršnjakinji udara šamar

Redakcija portala Telegraf.rs došla je u posed još jednog snimka na kome se vidi kako jedna devojčica drugoj udara šamar, prethodno je optužujući da joj je "muvala dečka". Nije još potvrđeno, ali čini se da je i na ovom snimku ista devojčica koja je zlostavljana na školskom dvorištu u Barajevu.

Kako se na najnovijem snimku vidi, devojčica u beloj majici sučeljava se sa devojčicom u žutoj majici, koja podseća na žrtvu, dok joj druge vršnjakinje diraju kosu i okružuju je. Video, sudeći po zvuku, snimaju dečaci.

- Misliš li da bi on pao na taj nivo da bude s tobom? Što si ga onda muvala? Misliš da si imala neke šanse kod mog dečka? Odgovori mi - pita devojčica u beloj majici.

Za to vreme druga deca devojčici u žutoj majici nastavljaju da diraju kosu.

- Au, nemoj, ispada perut, buraz - kaže devojčica u belom i počinje da broji:

- Jedan, dva, tri, četiri - završava ona i udara devojčici šamar.

snimak nasilja Odbrojava i devojciči udara šamar Foto: Telegraf

- Pet. Sad, hoćeš da...

I tu se snimak naglo prekida, te nije jasno da li je zlostavljanje devojčice tu stalo ili su se šamari nastavili.

Zlostavljana devojčica liči na onu koju su vršnjakinje pretukle u dvorištu u Barajevu, ali da li je u pitanju ista osoba, nije potvrđeno.

Podsetimo, nakon snimka koji je nastao u Barajevu, po nalogu tužilaštva za maloletnike, policija je podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv dve nasilne devojčice, koje će biti saslušane pred sudijom. Direktor Srednje škole "Barajevo", koju pohađaju žrtva i jedna od nasilnica, smenjen je danas po nalogu Ministarstva prosvete.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petarleskovac

    17. septembar 2019 | 12:35

    Decu iskljuciti iz skole,a roditelje novcano kazniti i to maximalno propisanom kaznom od 100.000 dinara,pa nek dozvoljavaju deci da vrse nasilje nad drugima

  • Vasa

    17. septembar 2019 | 13:32

    Roditelje kazniti novcano, a doticnu obavezno u kazneno popravni dom za maloletnike. Sve ostalo nema nikakvog efekta.

  • Daria

    17. septembar 2019 | 12:33

    Poražavajuća je činjenica da dete od 15 godina ima potrebu da povređuje nekoga, poražavajuća je i činjenica da drugo dete istih ili sličnih godina stoji i gleda takvo povređivanje bez ikakve emocije na licu i bez ikakve potrebe da nasilje spreči. Ko to nije osećao potrebu da vaspita svoje dete? Nema opravdanja za roditelje koji svojom nebrigom zanemaruju obavezu da spreče svoje dete da povređuje druge kao i da takvo povređivanje opravdavaju kako pred sobom tako i pred drugima. Njihova najveća kazna je upravo činjenica da imaju ovakvu decu a šta je sa nama koji moramo sa takvima da živimo? Zašto smo mi kažnjeni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA