Na proleće obnova ulica od Drinčićeve do Zoo-vrta

Naime, obnova ulica na potezu od Drinčićeve do Zooloskog vrta koja je trebalo da počne 7. oktobra odlaže se za proleće naredne godine, zbog gužvi koje se očekuju u glavnom gradu oko Nove godine

  • 1

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić naložio je da se rekonstrukcija Ulice cara Dušana i dela Ulice Džordža Vašingtona odloži za proleće sledeće godine.

Naime, obnova ulica na potezu od Drinčićeve do Zooloskog vrta koja je trebalo da počne 7. oktobra odlaže se za proleće naredne godine, zbog gužvi koje se očekuju u glavnom gradu oko Nove godine.

Kako je Vesić objasnio za Politiku, rekonstrukcija ulica od Drinčićeve do Pijarona de Mondezira (bivša Tadeuša Košćuška) u dužini od 1, 3 kilometra počeće u aprilu i biće završena do kraja avgusta.

Dodao je da će između 1. i 5. oktobra biti pušten saobraćaj od Ruzveltove ulice do Ulice Starine Novaka.

- Sve ulice od Kraljice Marije do Drinčićeve trebalo bi da budu prohodne za tramvaje i vozila u novembru, a sređivanje trotoara da se završi do 31. decembra - dodao je Vesić.

Automobili su juče prošli Ulicom 27. marta u kojoj su završen kolovoz i tramvajske šine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA