≫ 

Ovo su najlepše devojke Beograda: Veličanstveni sjaj na Trgu Republike tokom izbora za Miss (FOTO)

Titulu najlepše osvojila je Nastasja Popović, prva pratilja prestoničkog grada je Marija Petrović, a druga pratilja Ankica Živković

  • 8
Miss Beograda Foto: Promo

Na novootvorenom Trgu Republike uz podršku i saradnju grada Beograda kompanija Miss Yu organizovala je izbor za Miss Beograda 2019. godine i modne revije Bate Spasojević i Marije Šabić.

Ambasadori, javne ličnosti, gosti iz inostranstva kao i mnogobrojni građani imali su priliku da uživaju u izboru Miss Beograda 2019. godine.

Spektakl koji su izvele takmičarke bio je nagrađivan konstantnim aplauzom i ovacijama. Scenografija i rasveta dali su Trgu poseban sjaj. U publici su se čuli samo pozitivni komentari i aplauz.

Miss Beograda Foto: Promo

Događaj je otvoren zajedničkom koreografijom koju su devojke izvele uz pesmu "Moj Beograd" snimljenu 1986. godine u sklopu kandidature Beograda za domaćina Olimpijskih igara 1992. godine. Nakon toga je

usledilo prvo predstavljanje devojaka u kreacijama Bate Spasojević inspirisano Njujorkom.

Dok su se kadidatkinje koreografski predstavljale, na ekranima se emitovao kratak film sa Batinih revija iz Njujorka. Ovom revijom naš poznati dizajner je obeležio i 25 godina uspešne karijere.

Miss Beograda Foto: Promo

Drugo predstavljanje devojaka bilo je koreografski osmišljeno i posvećeno uspesima naših sportista u raznim disciplinama. Jer Beograd je taj koji je sve sportiste dočekao raširenih ruku i pozdravljao ih dok su stajali na balkonu Starog Dvora.

Miris Pariza na Trg Republike donela je dizajnerka Marija Šabić predstavljajući prvi put posle Pariza svoju novu kolekciju. Ova kolekcija je rađena za dane visoke mode u okviru projekta „Srbija zemlja Jorgovana“ a predstavljena u u našoj rezidenciji u Parizu . Iako su mnoge takmičarke na početku svoje karijere, one su ove modele iznele sa puno energije i stila.

Miss Beograda Foto: Promo

Događaj je bio bogat muzičkim programom, nastupima Dragice Radosavljević Cakane, Nikole Nikolić Džonija koji je premijerno izveo svoju novu pesmu "You can have it all" rađeni za MTV, Nikole Burovca, i Balkubano benda.

Prisutni su imali zadovoljstvo da uživaju i u klasičnoj muzici, u duetu Hane i Danila iz operete "Vesela udovica" u izvođenju Katarine Radivanović i Nikole Baste.

Voditeljski trio Maja Manojlović, Nemanja Velikić i Mihailo Pavić su pokazali da su majstori svog zanata.

Miss Beograda Foto: Promo

Titulu najlepše osvojila je Nastasja Popović. Prva pratilja prestoničkog grada je Marija Petrović, a druga pratilja Ankica Živković. Veličanstven trg i sve prisutne svojom šarmom osvojila je Jovana Novaković, a za najfotogeničniju devojku proglašena je Tamara Stefanović. U top 6 najlepših Beograđanki, plasirala se i Anastasija Murić.

Miss Beograda Foto: Promo

Nastasja Popović je pobedom na izboru za Miss Beograda obezbedila direktan plasman u final izbora za Miss Srbije 2019, dobila je vaučer za besplatan pregled telesne nutricije na jedinstvenoj u Evropi Body Galaxy vagi od prijatelja kompanije Miss Yu "Solar Medical Centra", i najbitnije stipendiju PMC fakulteta za kompletno školovanje, koju kako nam je i sama rekla, jedva čeka da iskoristi.

Miss Beograda Foto: Promo

Direktorka kompanije Vesna De Vinča nije krila oduševljenje i pohvale svom timu na ovako dobro organizovanom događaju. Zahvalila se posebno članu gradskog veća Dragomiru Petronijeviću i direktoru Beokoma Darku Glavašu na podršci. Kako je rekla „sami smo sebi dali jak zadatak , treba ovo prevazići sledeće godine.

Miss Beograda Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA