≫ 

Ako pronađete Mićka nagrada je 500 evra, ali zbog reči koje zna da kaže, nećete smeti da mu priđete

Mićko je nestao 10. septembra u Beogradu, a vlasnik nudi pozamašnu nagradu onom ko ga pronađe i vrati

  • 3
Papagaj Mićko

Foto: Privatna arhiva

Papagaj Mićko pobegao je pre 9 dana i odleteo ka pravcu Dorćola u Beogradu, a njegov vlasnik pronalazaču nudi nagradu od čak 500 evra.

Kako kaže za portal Telegraf.rs, ova prelepa ptica je njegov ljubimac već 6 godina, a inače je vrlo poseban i zna dosta da priča.

Papagaj Mićko

Foto: Privatna arhiva

- Mićko, Mićkice moj mali, papagaj papagaj, Cicko (po psu), ti si moj mali papagaj, to su neke od reči koje zna da kaže - navodi vlasnik za Telegraf.

Papagaj Mićko

Foto: Facebook

Ova razdragana ptica, pak, zna da kaže i "ubiću te", te nemojte da se iznenadite ako ga pronađete, a Mićko vam se obrati baš tim rečima. Naravno, ova ptica nije nimalo opasna, umiljata je i omiljena, a njenim vlasnicima će mnogo značiti ako ih ponovo spojite.

Njegov vlasnik napominje da su plakati sa likom papagaja izlepljeni po Dorćolu i moli sve ljude da se jave ukoliko ga pronađu na broj telefona 063/506-605.

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    19. septembar 2019 | 10:54

    Bezobrazni Micko, imao sami ja tigrice samo sam ga ja kulturno vaspitavao znao je pesmu pacija skola napamet bio je cudo izadjem napolje legnem na travu on izadje iz kuce i igra se samnom bilo je to pre rata i od tada imam ih stalno nikako da uh naucim da pricaju samo ih hranimo i cistimo.

  • W

    19. septembar 2019 | 12:20

    Pojela maca:(

  • ja

    19. septembar 2019 | 10:53

    na ispitu je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA