Humanitarna akcija na Avalskom tornju, učesnici se spuštali za Milana Gimiša (VIDEO)

Sportska organizacija "Avantura park", organizovala je humanitarnu manifestaciju "Rope of Hope" (Uže nade) u Beogradu, u okviru koje su se učesnici spuštali sa Avalskog tornja.

  • 0

Učesnici su se spuštali s visine od 106 metara i sa početnim iznosom od najmanje 6.000 dinara Peta po redu manifestacija organizovana je sa ciljem da se pomogne Milanu Gimišu (39), bivšem radniku Hitne pomoći, planinaru, instruktoru plesa, kojem je konstatovan tumor na mozgu i 2015. je morao je da se operiše. Nakon prve operacije ostao je bez vida na jednom oku i sluha na jednom uhu.

U ovom trenutku je skoro potpuno slepoštećen mu je centar za ravnotežu i veoma teško se kreće. Trenutno se nalazi u bolnici u kojoj je konstantno skoro mesec i po dana.

Milan Gimiš, Privatna arhiva Milan Gimiš, Privatna arhiva

Milan je samohrani otac, živi sa majkom i ćerkicom od 10 godina u izuzetno teškim uslovima, u trošnoj kući na Voždovcu. Njegova primanja su manja od državnog minimalca, a drugih primanja nemaju. Milan je ceo život posvetio pomaganju onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Osim što je radio u Hitnoj pomoći, u slobodno vreme bavio se dobrotvornim radom sa decom i spasavanjem životinja. Sada je njemu potrebna naša pomoć. Sav prikupljeni novac biće namenjen njemu i njegovoj porodici.

Manifestacija "Uže nade" biće organizovana i u nedelju na istom mestu.

VIDEO: Samohrani otac je radeći u Hitnoj pomoći spasao hiljade ljudi, a sada njemu treba naša pomoć

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA