≫ 

Rizična scena sa beogradskih ulica: Dečaci se zakačili za tramvaj i tako se vozili gradom

Iako ovo deluje kao dečja igra, vožnja na ovaj način je veoma opasna, a deca očigledno nisu razmišljala šta sve može da krene po zlu

  • 14

Video: Snimljena deca koja su se zakačila za tramvaj i tako se voze Beogradom

Oni koji se voze tramvajem u Beogradu znaju koliko to može da bude naporno i da se pretvori u višečasovno putovanje zbog gužve ili pokvarenog vozila na šinama. Međutim, ovi dečaci koji su snimljeni kako se voze sa spoljne strane tramvaja, nisu ni svesni koliko je to opasno.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa ulica Beograda, na kojem se vide dva dečaka koja su se zakačila na tramvaj i tako se voze.

Iako ovo deluje kao dečja igra, vožnja na ovaj način je veoma opasna, a deca očigledno nisu razmišljala šta sve može da krene po zlu.

Snimak traje kratko i na njemu se vidi kako nije bilo gužve u tramvaju, što govori da su dečaci ovo uradili iz radoznalosti.

Nadamo se da niko nije povređen, da su dečaci sišli sa tramvaja na sledećoj stanici i da neće ovo ponovo uraditi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja Jerema

    26. septembar 2019 | 16:05

    Proveo sam detinjstvo kešajući se na tramvaj. Tako sam i u srednju školu putovao. Radi informacije i shvatanja tradicije, za dva dana odlazim u penziju.

  • Ja

    26. septembar 2019 | 15:57

    Ovo je uobičajeno tzv. Dorćolsko kešanje! To se pojavilo još pre 40 godina na Dorćolu. Jeste strasno za nekoga ko tek dodje u Beograd i to vidi prvi put, i jeste opasno, ali... To je već starogradska tradicija. Ne brinite. 😉😃

  • Žorž Vea011

    26. septembar 2019 | 16:30

    Scena je ruzna iz rzloga sto ne rade stop svetla na tramvaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA