Milutin Ignjatović, direktor CIP-a: Stojimo iza svakog svog projekta

Ignjatović je odgovorio na navode Nikole Jovanovića da odgovorni projektant nije hteo da potpiše izmene projekta na Trgu Republike

  • 3
Milutin Ignjatovic, Nikola Joanovic Printskrin: Youtube/Dobro Jutro - Jovana & Srđan, mc.rs

Stručnjaci Saobraćajnog instituta CIP stoje ispred svakog rešenja koji je Institut potpisao, bez obzira na to da li je reč o projektu ili njegovoj izmeni, izjavio je generalni direktor CIP-a Milutin Ignjatović povodom izjave potpredsednika Narodne stranke Nikole Jovanovića da odgovorni projektant nije hteo da potpiše izmene projekta na Trgu Republike.

- CIP je jedna od najboljih projektnih kuća u državi i u regionu, tako da mogu da tvrdim da je svako rešenje koje CIP uradi tehnički potpuno ispravno. Nema govora o nekakvoj manjkavosti projekta - rekao je Ignjatović za Tanjug.

Kako je naveo, u Saobraćajnom institutu CIP-u radi 550 stručnjaka.

Ignjatović je potpuno odbacio navode Jovanovića da je potpisnik promena projekta tehnički direktor CIP-a, koji uopšte nema licencu za to.

- U svakoj projektnoj kući, posebno u CIP-u, potpisnik projekta je uvek stručnjak koji ima validne licence, koji ima već urađene brojne projekte. Još jednom ističem da je svaki projekat koji CIP uradi potpuno validan i tehnički ispravan - rekao je Ignjatović i dodao da na svakom projektu u ovom Institutu ne radi samo jedan čovek veći stručni tim.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    29. septembar 2019 | 20:58

    Vidimo sramota bre sta radite

  • Aca

    29. septembar 2019 | 19:12

    Kad vidim ovog necoveka iz SZS povraca mi se geldamo ih kao da su na vlasti svaki dan uzas muka mi ih je vise....

  • Žeki

    29. septembar 2019 | 19:35

    Ovaj Jovanović se izgleda razume u sve na šta pomisli.Kakav je to znalac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA