Pozajmite kišobran od "Parking servisa"

Kiša Vas je uhvatila nespremne i niste poneli kišobran od kuće? Ne brinite. „Parking servis“ svojim korisnicima pruža uslugu „pozajmljivanja“ kišobrana

  • 0
Pozajmi kisobran parking servis Foto: Telegraf

Na 14 parking objekata ovog preduzeća, korisnici imaju mogućnost da ostave depozit u iznosu od 300 dinara i dobiju kišobran na korišćenje. Po vraćanju ispravnog kišobrana deponovani novac im se vraća.

U garažama „Obilićev venac“, „Zeleni venac“, „Masarikova“, „Pionirski park“, „Vukov spomenik“, „Botanička bašta“, „Dr Aleksandra Kostića“ i na parkiralištima „Slavija“, „Milan Gale Muškatirović“, „Cvetkova pijaca“, „VMA”, „Ada Ciganlija”, „Donji grad“ i Međunarodni terminal vozači mogu da pozajme kišobran, samo uz ostavljanje osnovnih podataka, imena i prezimena, depozita u iznosu od 300 dinara i potpisivanje reversa.

Po obavljenom poslu, vratite se suvi, nepokisli, do garaže ili parkirališta na kome ste parkirali svoj automobil, razdužite kišobran i uzmete natrag ostavljeni novac.

Čuvajte kišobrane, koje je za ovu akciju obezbedio „Parking servis“, jer kako su Vama dobro došli, tako će poslužiti još nekome.

Možda ih šetajući gradom prepoznate. Imaju logo „Parking servisa“ i naziv ove akcije – „Pozajmi kišobran!“. Mi bismo to malo korigovali - Pozajmi I VRATI kišobran! Da mogu i drugi da ga, u slučaju potrebe, pozajme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA