≫ 

Oglasio se GSP, tramvajski saobraćaj preko Mosta na Adi će biti normalizovam tačno u ovo vreme

Komisija, koju čine predstavnici izvođača radova, projektanta, GSP-a i Direkcije za građevinsko zemljište, odmah posle nesreće je izašla na teren u cilju utvrđivanja činjenica - rekao je direktor GSP-a

  • 1
Saobraćajna nesreća, policija, tramvaj Foto: Marko Jovanović

Na mostu na Adi danas u 12.20 časova došlo je do iskliznuća iz šina tramvaja marke "KAF", popularnog "španca", koji je radio na liniji 13, dok se kretao u pravcu ka Novom Beogradu. Zbog toga je formirana komisija koja je odmah izašla na teren, potvrdio je direktor Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Radiša Momčilović i otkrio kada će saobraćaj biti normalizovan.

- Saobraćaj tramvaja na liniji 13 preko Mosta na Adi biće normalizovan večceras od 19.30 sati - izjavio je Tanjugu.

On je rekao i da je komisija, koju čine predstavnici izvođača radova, projektanta, GSP-a i Direkcije za građevinsko zemljište, odmah izašla na teren u cilju utvrđivanja činjenica.

- S naše strane, očitaće se brzina kojom se tramvaj kretao kako bi se utvrdilo da nije bilo prekoračenja - istakao je Momčilović.

Podsetimo, na mostu na Adi danas u 12.20 iskliznuo je iz šina tramvaj na liniji 13, dok se kretao u pravcu ka Novom Beogradu. Kako je ranije saopšteno iz JKP GSP Beograd, jedna putnica je lakše povređena i kolima hitne pomoći zbrinuta je u zdravstvenoj ustanovi, a na tramvaju je pričinjena manja materijalna šteta.

Uviđaj je obavljen, a istraga će utvrditi okolnosti pod kojima se incident dogodio, odnosno razloge koji su doveli do iskakanja tramvaja iz šina, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HS

    3. oktobar 2019 | 17:57

    A zamenik se ne oglasava. Prpa Bato. Sto je brzo, to je i kuso. A ispastju gradjani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA