≫ 

Sramota u Beogradu: Dve skockane devojke ukrale patike od 4.900 dinara

Kada je sišla dole, prodavačica je videla da devojaka nema, ali ni obuće. Potrčala je za njima, ali su one već "otperjale"

  • 79

Video: Sramota! Skockane Beograđanke kradu patike od 4.900 dinara

Dve devojke ukrale su iz butika u Bulevaru kralja Aleksandra par patika, a vlasnica je nepunih sat vremena kasnije objavila video sa nadzorne kamere pozivajući one koji znaju kradljivice, da joj se jave.

Kako nam je rekla prodavačica, jedna od devojaka je zatražila patike u svom broju i dok se ona popela na galeriju da ih donese, njih dve su nonšalantno išetale iz radnje, sa patikama u rukama. Kada je sišla dole, videla je da devojaka nema, ali ni obuće. Potrčala je za njima, ali su one već "otperjale".

Na snimku se vide dve devojke kako ulaze u butik, prva nosi belu jaknu preko ruke, a druga u rukama nosi kese. Pošto je sa gornje police skinula jednu patiku, zatraživši pri tom drugi broj od prodavačice, devojka patiku dodaje saučesnici, koja se odmah okreće i kreće ka vratima, a sama uzima drugu patiku i potom i nju pokušava da "ugura" drugarici u ruke.

Sekund kasnije, već su izašle iz prodavnice i odnele par patike koji košta 4.900 dinara.

Krađe u ovom butiku nisu česte, ali je pre oko godinu dana jedna gospođa u godinama "otuđila" par čizama.

Video: Žena u knjižari ukrala mobilni telefon od devojčice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA