• 2

Vesić najavio: Tražićemo izmene zakona o naplati ekološke takse

On je rekao da u poslednjih godinu dana nijedan zagađivač nije platio ništa kada je u pitanju zagađenje i istakao da to mora da se promeni

  • 2

Grad Beograd će zajedno sa Ministarstvom za zaštitu životne sredine i Stalnom konferencijom gradova i opština uputiti predlog za izmene zakona koji reguliše naplatu ekološke takse, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

On je rekao da u poslednjih godinu dana nijedan zagađivač nije platio ništa kada je u pitanju zagađenje i istakao da to mora da se promeni.

- Oni koji zagađuju životnu sredinu to moraju da plate zato što se od toga finansira njeno očuvanje i tražićemo da se to pitanje uredi na drugačiji način, kako bi lokalne samouprave taj novac mogle da troše za očuvanje životne sredine - dodao je Vesić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Hulk

    A kada ce grad Beograd da vrati ratnim veteranima subvenciju za infostan na 50%..Jer onaj mali sto je sada pobegao u banku rece da ce vratiti kad se steknu uslovi(citaj novac)..Ja kolko vidim vi pricate a o On da para ima..Pa gospodo izvolite...Vracajte...

  • Lala

    Sta sve nece da izmisle

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima