≫ 

Vesić najavio: Tražićemo izmene zakona o naplati ekološke takse

On je rekao da u poslednjih godinu dana nijedan zagađivač nije platio ništa kada je u pitanju zagađenje i istakao da to mora da se promeni

  • 2
Goran Vesić, Dragan Đilas Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Grad Beograd će zajedno sa Ministarstvom za zaštitu životne sredine i Stalnom konferencijom gradova i opština uputiti predlog za izmene zakona koji reguliše naplatu ekološke takse, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

On je rekao da u poslednjih godinu dana nijedan zagađivač nije platio ništa kada je u pitanju zagađenje i istakao da to mora da se promeni.

- Oni koji zagađuju životnu sredinu to moraju da plate zato što se od toga finansira njeno očuvanje i tražićemo da se to pitanje uredi na drugačiji način, kako bi lokalne samouprave taj novac mogle da troše za očuvanje životne sredine - dodao je Vesić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    9. oktobar 2019 | 18:54

    Sta sve nece da izmisle

  • Hulk

    12. oktobar 2019 | 04:17

    A kada ce grad Beograd da vrati ratnim veteranima subvenciju za infostan na 50%..Jer onaj mali sto je sada pobegao u banku rece da ce vratiti kad se steknu uslovi(citaj novac)..Ja kolko vidim vi pricate a o On da para ima..Pa gospodo izvolite...Vracajte...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA