• 15

Nastavnik koga su optužili za pipkanje učenica, pobegao sa svog časa: Ministarstvo ispituje slučaj

On se u utorak nije pojavio na prvom času

  • 15

J.M. (50), nastavnik fizičkog vaspitanja u Medicinskoj školi na Zvezdari u Beogradu koga su roditelji optužili da seksualno uznemiraca decu, u utorak se nije pojavio na prvom času, kažu đaci. Baš tog dana u javnosti je odjeknula vest o problemima sa ovim nastavnikom, pa se on, pričaju deca, nije usudio da održi čas odeljenju u kom je navodno najviše uznemiravao devojčice.

Podsetimo, roditelji su ispričali za Telegraf.rs da su im se ćerke žalile kako ih nastavnik pipka na času dok rade vežbe.

Đaci su naročito ostali u šoku kad se na času pojavio u majici sa natpisom "Ajde da ga merimo", a njihovoj drugarici koja je bila operisana, dva puta je podizao majicu "da proveri ranu", ispričala je jedna majka.

Pedofilija, nastavnik fizičkog u Medicinskoj školi na Zvezdari.

Roditelji imaju grupu u kojoj su izneli ovaj problem, Foto: Telegraf

- Devojčica, drugi razred srednje škole, imala je operaciju i otpusnu listu iz bolnice, a kada je došla na na čas fizičkog i rekla nastavniku da ne može da radi, on joj je pred drugaricama podigao majicu "da proveri". Nakon sedam do 10 dana je opet to uradio, podigao joj je majicu i rekao "samo da proverim da li ti je prošla rana" – navela je ona.

Još neverovatnije je da se za probleme sa nastavnikom zna od maja, a da i dalje nije poznato šta je tačno škola preduzela tim povodom. U školi ni danas nisu hteli da komentarišu ove vrlo ozbiljne optužbe na račun J. M.

Pedofilija, nastavnik fizičkog u Medicinskoj školi na Zvezdari.

Foto: Telegraf

U Ministarstvu prosvete odgovaraju za Telegraf.rs da nijedan pisani zahtev povodom ovog slučaja nije stigao u školu.

- Na Savetu roditelja iznet je slučaj i potom su uzete izjave profesora. Sprovedena je procedura u skladu sa zakonom. Ministarstvo ispituje slučaj u skladu sa zakonom i prijava koje se podnose kako u ovom tako i u ostalim slučajevima – navode u Ministarstvu prosvete za naš portal.

Video: Igor Jurić o trgovini ljudima, predatorima, pedofilima i tome kako da zaštitite svoju decu

(M. Leskovac)

Komentari

  • Jana Zemun

    Neverovatno kako su uglavnom profesori fizickog okarakterisani kao pedofili (sto se ispostavi da je istina). U mojoj srednjoj je bio isti slucaj (i jeste bio nastran i sa devojcicama je voleo da ostane nasamo,gledao nam je zadnjice i grudi i pokusavao je da vude sarmantan i vickast),a posle sam saznala da je i u drugoj skoli taj isti profesor fizickog i da se isto ponasao. Na srecu,nije nikoga napastvovao,ali je sama atmosfera na njegovim casovima bila neprijatna. Tuga.

  • PODRSKA LJUDINI

    Sramota za sta ljudi danas optuzuju i klevecu. Ovaj profesor je dusa od coveka i ne zasluzuje ovakve klevete u javnosti. Devojcice su danas previse slobodne i provociraju kratkim suknjicama i navlazenim majcicama. Podrska postenoj osobi od Bracike

  • Marija

    Šta je bolesnika!!!!!odmah otkaz i zabrana rada sa decom.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima