≫ 

Nastavnik koga su optužili za pipkanje učenica, pobegao sa svog časa: Ministarstvo ispituje slučaj

On se u utorak nije pojavio na prvom času

  • 15
Pedofilija, nastavnik fizičkog u Medicinskoj školi na Zvezdari.

Foto: Telegraf

J.M. (50), nastavnik fizičkog vaspitanja u Medicinskoj školi na Zvezdari u Beogradu koga su roditelji optužili da seksualno uznemiraca decu, u utorak se nije pojavio na prvom času, kažu đaci. Baš tog dana u javnosti je odjeknula vest o problemima sa ovim nastavnikom, pa se on, pričaju deca, nije usudio da održi čas odeljenju u kom je navodno najviše uznemiravao devojčice.

Podsetimo, roditelji su ispričali za Telegraf.rs da su im se ćerke žalile kako ih nastavnik pipka na času dok rade vežbe.

Đaci su naročito ostali u šoku kad se na času pojavio u majici sa natpisom "Ajde da ga merimo", a njihovoj drugarici koja je bila operisana, dva puta je podizao majicu "da proveri ranu", ispričala je jedna majka.

Pedofilija, nastavnik fizičkog u Medicinskoj školi na Zvezdari.

Roditelji imaju grupu u kojoj su izneli ovaj problem, Foto: Telegraf

- Devojčica, drugi razred srednje škole, imala je operaciju i otpusnu listu iz bolnice, a kada je došla na na čas fizičkog i rekla nastavniku da ne može da radi, on joj je pred drugaricama podigao majicu "da proveri". Nakon sedam do 10 dana je opet to uradio, podigao joj je majicu i rekao "samo da proverim da li ti je prošla rana" – navela je ona.

Još neverovatnije je da se za probleme sa nastavnikom zna od maja, a da i dalje nije poznato šta je tačno škola preduzela tim povodom. U školi ni danas nisu hteli da komentarišu ove vrlo ozbiljne optužbe na račun J. M.

Pedofilija, nastavnik fizičkog u Medicinskoj školi na Zvezdari.

Foto: Telegraf

U Ministarstvu prosvete odgovaraju za Telegraf.rs da nijedan pisani zahtev povodom ovog slučaja nije stigao u školu.

- Na Savetu roditelja iznet je slučaj i potom su uzete izjave profesora. Sprovedena je procedura u skladu sa zakonom. Ministarstvo ispituje slučaj u skladu sa zakonom i prijava koje se podnose kako u ovom tako i u ostalim slučajevima – navode u Ministarstvu prosvete za naš portal.

Video: Igor Jurić o trgovini ljudima, predatorima, pedofilima i tome kako da zaštitite svoju decu

(M. Leskovac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PODRSKA LJUDINI

    10. oktobar 2019 | 13:47

    Sramota za sta ljudi danas optuzuju i klevecu. Ovaj profesor je dusa od coveka i ne zasluzuje ovakve klevete u javnosti. Devojcice su danas previse slobodne i provociraju kratkim suknjicama i navlazenim majcicama. Podrska postenoj osobi od Bracike

  • BG 1

    10. oktobar 2019 | 11:09

    Neka se istraži prava istina,nije logično prvo optužbe u medijima za tako teško delo,neka ne bude osuđen pre dokaza o krivici.

  • Oki

    10. oktobar 2019 | 11:56

    Čovek pogledao ranu da vidi da li je dete sposobno za fizičko a majka ga proglasi za napasnika.Strašno šta narod izmišlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA