Idea organic prodavnice proslavljaju drugi rođendan

Pre dve godine, Beograd je postao bogatiji za tri IDEA Organic prodavnice koje su sugrađanima olakšale nabavku organik proizvoda, bezglutenske, makrobiotičke, dijetetske i posne hrane

  • 0
Milica Nikitovic menadzer Idea organic Foto: Promo/Idea

To nisu „samoˮ prodavnice u kojima se kupuju zdravi proizvodi, već su potrošači navikli da tu uvek mogu saznati nešto novo i korisno o proizvodima koji se nalaze u ponudi. U IDEA Organic radnjama, osim bogate ponude, potrošačima su na raspolaganju i besplatni saveti nutricionista, koji su od velikog značaja za sve koji vode računa o ishrani.

- Zahvaljujući našim savetima mnogi su u svoju ishranu uvrstili zdrave proizvode i počeli pravilnije da se hrane. Drago nam je što su nas prepoznali svi oni koji žele da se hrane zdravo i kojima smo postali asocijacija za zdrav način ishrane, što nam je i bio jedan od ciljeva na početku - rekla je Marija Dželetović, nutricionista-dijetetičar i menadžer IDEA Organic prodavnice u Svetogorskoj 22.

Idea organic, Svetogorska 22 Foto: Promo/Idea

IDEA Organic prodavnice su tokom ove dve godine konstantno proširivale asortiman organskih i zdravih proizvoda, i to u skladu sa sugestijama svojih kupaca.

- Želje i potrebe potrošača su na prvom mestu, i u skladu sa njima smo menjali asortiman. Sve veći broj kupaca dokaz je da je iza nas uspešna godina, na šta smo jako ponosni, s obzirom na to da smo prvi na tržištu krenuli sa ovakvim konceptom prodavnica organske hrane - rekla je Milica Nikitović, nutricionista-dijetetičar i menadžer IDEA Organic prodavnice u Patrijarha Varnave 24.

Povodom drugog rođendana IDEA Organic prodavnice su pripremile specijalan katalog, prepun interesantnih priča o proizvodima, zanimljivim receptima i super cenama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA