≫ 

Bahati vozač divlja po beogradskim ulicama i sve snima: Prelazi na crveno i u punoj liniji pretiče

Za ovog vozača saobraćajni znaci kao da ne postoje

  • 49

Zastrašujući snimci iz kola jednog bahatog vozača koji vozi beogradskim ulicama pojavili se na Instagram profilu mladića panic_uros , a na kojima se vidi kako osoba za volanom vozi kao da je sama u saobraćaju.

Iako bahata vožnja i kršenje propisa na beogradskim ulicama Beograđanima nije strana, način na koji se osoba za volanom ponaša u saobraćaju, zaprepastila je korisnike društvenih mreža. Za ovog vozača saobraćajni znaci kao da ne postoje.

Naime, on je najpre prelazio na jedno, pa na drugo crveno svetlo na semaforu na prometnoj raskrsnici gde je zamalo potkčio pešake koji su prelazili ulicu.

Nakon toga, u drugom delu grada, osoba za volanom pretiče u punoj liniji, i to ni manje, ni više, nego policijsko vozilo.

Mladić koji je objavio ovaj snimak na svom Instagram nalogu napisao je ispod videa: "Ha-ha, je l' sme ovo ovako na punu liniju?".

U video-snimku na početku teksta pogledajte kako je to izgledalo.

Inače, Instagram profil ovog mladića prepun je fotografija na kojima se nalazi pored automobila ili je na motoru. Na Instagram priči koju je objavio juče, a na kojoj piše da je snimljena 30. juna ove godine, snimljen je mladić koji velikom brzinom na motoru vozi jednom od beogradskih ulica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srba

    13. oktobar 2019 | 22:10

    Pa valjda ce posle ovji snimala da ga neko uhapsi,dok ne pobije neduzne ljude ovaj manijak

  • Vojislav

    13. oktobar 2019 | 22:31

    Zasto bi se policija bavila ovim deckom kada im je lakse da postave radar i mere ko vozi ubitacnih 51 km/h?

  • Dejan

    13. oktobar 2019 | 22:12

    Zbog takvog olosa se gine najcesce. E moj sine, da je to iole uredjena zemlja kao sto nije, tebi bi auto bio oduzet na mesec dana a vozacka na dve godine minimalno. Nasli bi te ko si preko sranja gde kacis taj video. Ne kazem da nema budala svuda, al da se hvalis s tim, ne bi ti sine vozio po zapadu dugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA