≫ 

Pitali smo šta mislite o protestu taksista, 73 odsto osuđuje. Danas ponovo blokada u najgore vreme

Kolona automobila sa novobeogradske strane će se prvo sliti na Gazelu, dok će druga potpuno blokirati Slaviju, ali i sve saobraćajnice u krugu od barem jednog kilometra

  • 20
SRBIJA NOVI SAD

Photo: Tanjug/Jaroslav Pap

U Beogradu će i danas biti održan protest taksista zbog poslovanja udruženja koja posluju preko aplikacija, 12. po redu.

Prema najavi taksista, situacija na ulicama Beograda danas će biti slična jučerašnjoj, pošto će protesti biti nastavljeni po "radikalizovanim metodama", u vreme kada počinje poslepodnevni špic, od 14 do 17.

Kolona automobila sa novobeogradske strane će se prvo sliti na Gazelu, dok će druga potpuno blokirati Slaviju, ali i sve saobraćajnice u krugu od barem jednog kilometra.

To znači da će pored uobičajenih lokacija koje će biti zatvorene, poput Trga Nikole Pašića, Ulice kneza Miloša, Takovske, poteza od Slavije do Savskog trga, dela Bulevara kralja Aleksandra, saobraćaj biti potpuno paralisan u Bulevaru oslobođenja, Makenzijevoj, Beogradskoj, Kralja Milana i ostalim saobraćajnicama koje vode od Slavije u različite delove grada.

Serija manjih ili većih incidenata zabeležena je na gradskim ulicama, pre svega zbog blokade javnog gradskog prevoza.

U blizini zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici policija je uhapsila dvojicu muškaraca, od kojih je barem jedan taksista. Na Savskom trgu juče je došlo do žestoke rasprave građana i taksista.

Šta vi mislite?

 

Inače, na pitanje da li su beogradski taksisti u pravu na našem sajtu ostavljeno je blizu 300 komentara, a u anketi naših čitalaca čak 73 posto štikliralo je opciju "Ne, nipošto nisu u pravu, pa 'ajde svi nezadovoljni da izađu na ulice". Da su taksisti u pravu veruje oko 26 posto čitalaca, ali se više od polovine njih ne slaže sa blokadom kao načinom borbe.

Video: Beograđani besni zbog taksi-blokade grada

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    15. oktobar 2019 | 12:04

    Mislim da je ovo bezobrazluk! Nek policija prodje, popisa taksiste pa da se utvrdi ko od njih ima položeno za C i D, ko zna neki strani jezik, ko ima manire (NIKO!). Uvedite i obavezan pregled kod psihijatra na svakih 6 meseci, ispravnost vozila (ne starija od 10 godina!), kazne za prljave automobile i ne izdavanje fiskalnih računa i molim lepo. Broj taksista na Beogradskim ulicama će spasti na možda 10 ljudi i problem rešen! Kada će država da zaštiti nas gradjane od njihove bahatosti i lopovluka!? Ko će mene da zaštiti kada mi odbiju od plate zato što kasnim na posao zbog njih? Ko će mom detetu da objasni zašto nema mame i tate po 2 sata posle posla? Zbog njihove bahatosti ispastamo i mi i naša deca!

  • Jasmina

    15. oktobar 2019 | 12:06

    Javasluk bezobraznih taxi vozaca koji maltretira dvomilionski grad! Bruka!

  • ARCIBALD

    15. oktobar 2019 | 11:57

    Taxisti da li je kod vas sve po zakonu ? Da niste malo duzni za porez i ostalo ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA