≫ 

Nikodijević osudio nasilje nakon promocije knjige Gorana Vesića

- U odsustvu podrške javnosti, ovi politički gubitnici, okreću se sredstvima nasilja i provokacije, ne bi li privukli pažnju na sebe - kazao je Nikodijević

  • 2

Predsednik Gradskog odbora SPS Nikola Nikodijević osudio je sinoćno, kako je rekao nasilje, nakon promocije "Knjige o Beogradu" autora Gorana Vesića ispred galerije Progres.

- Najoštrije osuđujem sinoćno nasilje pripadnika opozicionog Saveza za Srbiju, koje je usledilo pre i nakon promocije "Knjige o Beogradu", autora Gorana Vesića, u galeriji Progres. Posle bahatosti, uništavanja javne imovine i primitivnog ponašanja na ulicama glavnog grada, jurišnici okupljeni u Savezu za Srbiju, ispoljili su sinoć i novu fazu ekstremizma svojstvenog samo ideološki ostrašćenim nasilnicima - rekao je Nikodijević.

- Pozivajući na linč javnih ličnosti, izabranih predstavnika Grada Beograda, lideri Saveza za Srbiju i njihovi sledbenici ispoljili su primitivno ponašanje koje po svim civilizovanim pravilima zaslužuje da bude krivično gonjeno i osuđeno - kazao je on i dodao:

- U odsustvu podrške javnosti, ovi politički gubitnici, okreću se sredstvima nasilja i provokacije, ne bi li privukli pažnju na sebe.

- Nedostatak održivih ideja i programa, izostanak podrške birača i njihovo evidentno i nezaustavljivo klizanje u nasilje, samo će još više razotkriti pravo lice ovih avanturista i kvazi opozicionara - zaključio je predsednik Gradskog odbora SPS.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA