Dobar primer drugim komunalnim preduzećima

Nižu se godine, pa i decenije, kako „Parking servis“, kroz akcije koje sprovodi, pokazuje brigu o deci

  • 0
Nastavna sredstva donirana skolama ove godine, JKP Parking Servis

Foto: Telegraf.rs

To čini na nekoliko načina – edukujući đake prvake osnovnim saobraćajnim pravilima, kojih bi trebalo da se pridržavaju na putu od kuće do škole, doniranjem nastavnih sredstava školama i, na taj način, obezbeđujući bolje uslove za rad i učenje ili donacijom medicinske opreme porodilištima, radi poboljšanja uslova u kojima deca dolaze na ovaj svet. Cilj je isti – obezbediti bolje uslove za rađanje, rast i razvoj najvažnijem delu populacije, deci!

Nastavna sredstva donirana skolama ove godine, JKP Parking Servis

Foto: Telegraf.rs

Pre nekoliko dana završen je četvrti ciklus akcije „Đačko parking mesto“ i donirana su nastavna sredstva direktorima 25 beogradskih osnovnih škola. Uručenju interaktivnih tabli, projektora, računara, razglasa, multifunkcionalnih štampača i video bimova prisustvovao je i zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je pozitivno ocenio ovu akciju i rekao da bi „Parking servis“ trebalo da bude primer ostalim gradskim komunalnim preduzećima.

Grad Beograd i Ministarstvo prosvete opremaju škole i zadužene su za to da se nastavni proces odvija na propisanom nivou, ali nije na odmet ni ovakva pojedinačna pomoć komunalnih preduzeća.

Nastavna sredstva donirana skolama ove godine, JKP Parking Servis

Foto: Telegraf.rs

Parking servis“ kontinuirano oprema škole kroz akciju „Đačko parking mesto“. Za prethodne četiri godine ovo preduzeće doniralo je nastavna sredstva u iznosu od oko 10 miliona dinara, što nije zanemarljiv iznos. Školama uvek nešto nedostaje, a upravo ovakve donacije doprinose tome da se nabavi ono što je potrebno za izvođenje kvalitetne nastave. Direktori osnovnih škola, koje učestvuju u pomenutoj akciji, kažu da je donacija „Parking servisa“ uvek dobrodošla i raduju se svakoj sledećoj sezoni akcije – jer imaju priliku da „požele“ ono što školi nedostaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA