Pekar iz Beograda se na neobičan način oprostio od svojih kupaca: Ovo je njegova poruka

Reči sa izloga mnogima su privukle pažnju

  • 9
Pekara prestaje sa radom Foto Ilustracija: Telegraf/Pixabay

Juče je na Vračaru u izlogu jedne pekare osvanula poruka koja privlači pažnju mnogih. Pekar u potpisu oprostio se od svojih mušterija na dirljiv i jedinstven način.

Pažljivo birane reči kojima je saopštio da napušta posao prizvale su osmehe na lica čitalaca, tako da ga i nepoznati zamišljaju kao dobričinu ruku koje hrane i časice razgovora za svakog.

- Dobro jutro, komšija! Imam burek sa sirom, tek izvađen iz rerne! Kako je gospođa? Za nju integralne pogačice! Uuu, ne voli integralno? Pa, evo ovih s čvarcima! Deca su vam sve lepša! Gledam kad su krenuli u školu, rumeni kao jabuke, pucaju od zdravlja! Ponesi im po jednu buhtlu sa džemom. Ja častim! - mogao bi reći jedan takav pekar, svakog dana nekoj mušteriji, u tom trenu omiljenoj.

pekar, Vračar, poruka Emotivna poruka pekara; Foto: Telegraf.rs

Ipak, ono što zasigurno jeste napisao, što ne moramo da zamišljamo, a što što nas je i navelo da ga zamislimo, reči su rastanka.

- Drage moje mnogobrojne mušterije, prestajem sa radom. Pravio sam za vas najfinije i najbolje pecivo i kolače. Ponosan sam na vas i ukazano mi poverenje. Sledeći svoju filantropsko-altruističku ideju vodilju, otiskujem se časnim putem rada na projektu šireg značaja - stoji u izlogu prekare u centralnoj prestoničkoj opštini.

Mada je ostalo nejasno šta će sada raditi, nekima je palo na pamet da ga filantropija odvodi u penziju. Kako biste mu odgovorili? Recite nam u komentarima.

(B. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stana

    19. oktobar 2019 | 11:58

    Kaže ,da se otiskuju Putevi i kaže da se proći nemože ! 😓 Kaže da Omladina pije i puši i sedi na ladnom Betonu ! 😭😭

  • Ljubaznost

    19. oktobar 2019 | 14:39

    I nama je drago sto smo imali cast da imamo takvog ljubaznog pekara,usluznog,koji pravi izuzetno ukusne kolace,burek i ostala peciva. Ali nam je jos vise zao sto napustate ovu pekaru

  • Jea

    19. oktobar 2019 | 12:44

    Cuj burek sa sirom..o gospode boze i svi sveci!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA