≫ 

Prvi pijačni karavan zimnice: Isprobajte autentične srpske jesenje proizvode

Pred nama je uzbudljiva i zanimljiva jesen na beogradskim pijacama

  • 0

Poznato je da početak jeseni sa sobom donosi i sezonu pripreme zimnice, a svi oni koji nisu stigli da naprave zimske đakonije na vreme mogu posetiti pijacu "blok 44" od 18. do 20.oktobra od 8 do 16 časova gde će im na raspolaganju biti široka lepeza autentičnih srpskih proizvoda po pristupačnim cenama u okviru prvog pijačnog karavana zimnice u novoj sezoni.

Prvog dana manifestacije biće organizovano pravljenje ajvara na smederevcu, a svi posetioci imaće prilike da uživaju u ukusu i mirisu tradicionalnog jesenjeg proizvoda. To naravno nije sve što se jesenjih aktivnosti na ovoj popularnoj novobeogradskoj pijaci tiče.

Nedelju dana nakon karavana zimnice na istom mestu očekuje nas još jedno fenomenalno druženje u režiji gradskih pijaca i preduzeća beogradski market.

zimnica Foto: Pixabay.com

Kao i na svim predhodnim izdanjima ovog popularnog festivala, pored poljoprivrednih izvođača iz čitave Srbije, beogradski noćni market otvoriće svoja vrata brojnim dizajnerima, zanatlijama i umetnicima.

Pred nama je uzbudljiva i zanimljiva jesen na beogradskim pijacama, informišite se o predstojećim dešavanjima na zelenim tržnicama našeg grada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA