Još 11 dana i kolovoz na Trgu će moći da koriste svi učesnici u saobraćaju

Završeno je 3.845 od 4.150 metara kvadratnih kolika je kvadratura kocki na kolovozu

  • 2
Radovi na Trgu

Foto: Skupština Grada

Radovi na Trgu Republike bliže se kraju, a zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, poručio je putem Fejsbuka da je "ostalo još 11 dana i ovaj kolovoz će moći da koriste svi učesnici u saobraćaju".

- Kada sam izvođaču radova na kolovozu oko Trga Republike naložio da presloži kocke, rekao sam im da moraju da iscrtaju biciklističku stazu preko Trga i kroz Vasinu ulicu - naveo je zamenik gradonačelnika.

On je podsetio da se kocke i preslažu zato što oni koji su trebali da vode računa nisu razmišljali da osim automobilskog postoje i bicklistički i motociklistički saobraćaj.

- Pošto se radovi na kolovozu bliže kraju, jer je završeno 3845 metara kvadratnih od 4150 metara kolika je kvadratura kocki na kolovozu, došlo je vreme da počnu sa iscrtavanjem biciklističke staze. Još 11 dana i kolovoz na Trgu moći će da koriste svi učesnici u saobraćaju - poručio je on na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iki

    19. oktobar 2019 | 17:59

    Otvarajte vise taj trg..

  • Buda

    19. oktobar 2019 | 22:39

    A oće li da valja sad? Mislim, to je najkvalitetniji kamen samo mi je silikon sumljivog kvaliteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA