"Od poraza do pobede", motivacioni govor Sare Prelević na štandu Telegrafa u okviru Media marketa

Sara Prelević održaće svoj motivacioni govor "Od poraza, do pobede" na štandu Telegrafa u okviru 5. Media marketa u sredu 23. oktobra

  • 1
Sara Prelević, Media market

Foto: Promo/N.Jovanović

Sara Prelević (30), mlada Podgoričanka, postala je poznata u celom regionu kao kraljica, lavica, heroina, ponosna majka desetogodišnjih bliznakinja Irme i Ilde, devojčice rođenih sa Daunovim sindromom. Dugo je sama borila kroz život, a onda je upoznala Veska, sa kojim je dobila još jednu devojčicu, čarobnicu Inu.

Sara je osnovala i prvo udruženje dece i omladine s Daunovim sindromom "Ljubav za ljubav", a osim što  se u svom udruženju bori za prava za decu sa Daunovim sindromom, već duže vreme u regionu drži i motivacioni govor pod nazivom "Od poraza, do pobede", a u okviru Media marketa koji se održava na beogradskom sajmu u sredu 23. oktobra sa početkom u 13 časova na štandu Telegrafa, prvi put svoju misiju predstaviće u Beogradu.

Sara Prelević, Ildina i Irmina Majka

Foto: A. Nalbantjan

- Moram vam priznati da imam tremu, ali mi je drago što ću se prvi put u Beogradu javno obratiti svima onima koji imaju predrasude prema ljudima, deci koji imaju Daunov sindrom. Oni nisu različiti od drugih ljudi, njima je kao i svima nama potrebna pažnja i ljubav. Pričaćemo o tome koliko je bitno ostati pozitivan, kako sebi organizovati život i posle bilo kakve poteškoće koja ti se zadesi. Kako u svom okurženju prihvatiti osobu sa smetnjama  u razvoju, a takođe ćete moći da čujete još dosta detalja o kojima mediji nisi bili upućeni niti su javno pisali - rekla je Sara za Telegraf.

Vidimo se u sredu 23. oktobra u 13 časova na štandu Telegrafa. Ponesite veliki osmeh pun ljubavi!

Video: Sara Prelević, majka devojčica sa Daunovim sindromom otvorila dušu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    21. oktobar 2019 | 13:21

    Naklon do poda... zena za primer svim mladim zenama. Odavno je pratim na instagr, svaka joj cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA